Πώς είναι η Λιάνα Κανέλλη μετά τον χθεσινό τραυματισμό της; – Τι δήλωσε

Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της

Must Read

Καλύτερα στην υγεία της είναι η Λιάνα Κανέλλη μετά το ατύχημα που είχε χθες Κυριακή, την ώρα που έφευγε από το πλατό του ANT1, καθώς έπεσε και χτύπησε.

Δείτε βίντεο με το ατύχημα:




Στην εκπομπή «Happy Day» η παρουσιάστρια,  Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε:

«Είναι καλύτερα η κυρία Κανέλλη, η διάγνωση είναι ράγισμα στην περόνη. Πήγε κατευθείαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά το στούντιο. Ανησύχησαν όλοι και δικαίως, γιατί ξαφνικά σωριάστηκε. Βλέποντας τις αντιδράσεις της κυρίας Βόζενμπεργκ, που προφανώς είδε όλο το σκηνικό να συμβαίνει, βλέπω το σοκ στα μάτια της. 

Ο τραυματισμός ο χθεσινός δεν ήταν ότι ήταν ο σοβαρός τραυματισμός, με την έννοια του να τη στείλει στο νοσοκομείο, αλλά έρχεται επιπρόσθετα από μια δύσκολη χρονιά. Είχε μπει στο νοσοκομείο και το πόδι στο οποίο χτύπησε ήταν εγχειρισμένο, είχε κάνει χιαστό».

Δείτε βίντεο:




Λίγο αργότερα η Λιάνα Κανέλλη έκανε και δηλώσεις σχετικά με το ατύχημα.

«Έπεσα μέσα στο στούντιο, χτύπησα το πόδι μου και το πλευρό μου», δήλωσε στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών ανέφερε.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This