Από τη βουτιά στα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ, για… βουτιά στις Σπέτσες ο Κασσελάκης

Must Read

Πήρε στους ώμους του το 14% και τις μόλις τέσσερις έδρες που του έδωσαν οι πολίτες και… ικανοποιημένος προφανώς έφυγε χθες, αρχή της εβδομάδας, αφού το κόμμα του καταποντίστηκε, για διακοπές στο εξοχικό του, στις Σπέτσες.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Αυτός είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, που αμέριμνος βρίσκεται ήδη στις Σπέτσες για ένα νέο τριήμερο, όπως μας πληροφορούν στελέχη του κόμματός του με τα οποία επικοινωνήσαμε.

Την ώρα που όλα τα κόμματα, μουδιασμένα από τα αποτελέσματά τους και την απίστευτη αποχή των πολιτών από τις εκλογές, ζητούν τη σύγκληση των οργάνων τους για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ο Στέφανος Κασσελάκης… κάνει διακοπές και σίγουρα μας τρολάρει, που λέει και η νεολαία.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογούν αυτό το τριήμερο, λέγοντας ότι έφυγε για να σκεφθεί τις επόμενες κινήσεις του. Κουράστηκε, ως φαίνεται, και πρέπει να πάρει τις ανάσες του
Ομως τα αποτελέσματα της ευρωκάλπης προκάλεσαν φοβερή αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού η έκτη συνεχόμενη πτώση των ποσοστών του κόμματος σε εκλογική αναμέτρηση είναι γεγονός, παρά το κλίμα ευφορίας και αισιοδοξίας που είχε επιχειρήσει να καλλιεργήσει ο νέος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διά στόματος Κασσελάκη, είχε θέσει ως στόχο το ποσοστό της τελευταίας εθνικής κάλπης που είχε λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή το 17,83%, κάτι που δεν κατάφερε να πετύχει, αφού το 14,92% του εξασφαλίζει μεν πως παραμένει δεύτερο κόμμα, με χαμηλότατο ποσοστό όμως. Η κάλπη έδειξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να ανακάμψει εκλογικά και πως από τον Σεπτέμβριο του 2015 και μετά βρίσκεται σε συνεχή πτώση.

Φυσικά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η δυσαρέσκεια γιγαντώνεται. Κυρίως και από τα μεγάλα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του που έμειναν απέξω. Τους ενοχλούν και ο πανηγυρισμός και η χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο πρόεδρός τους το άσχημο εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτό φυσικά δεν φαίνεται να ενοχλεί ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που προτιμά να ξεκουράζεται, αντί να αγχώνεται για το αποτέλεσμα που έφερε ή για μελλοντικές συνεργασίες με άλλα κόμματα της Κεντροαριστεράς, μια συζήτηση που ήδη άρχισε… χωρίς τον ίδιο!

Σου λέει «καύσωνας έρχεται, ας απολαύσω λίγη θάλασσα, λίγο κρασί, λίγο Φάρλι και Τάιλερ»! Ο γνώριμος σε όλους μας Στέφανος Κασσελάκης, δηλαδή, που… κάνει πλάκα στους ψηφοφόρους του!

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τόσο κακόβουλο, χαιρεκακο, μίζερο και ειρωνικό άρθρο και μάλιστα χωρίς κανέναν λόγο!
    1ον το 15% είναι το πρώτο ποσοστό που καταγράφει ο Κασσελάκης και για το οποίο είναι άμεσα “υπεύθυνος”
    2ον δεν “έριξε” το ποσοστό από το 17,8% κ Κασσελάκης! Το 17,8% ήταν του Τσίπρα, επακολούθησε παραίτηση, εκλογή νέου αρχηγου, διάσπαση, αποχώρηση πρωτοκλασσατων στελεχών, που κόψανε από τον ΣΥΡΙΖΑ ένα 2,5% τουλάχιστον
    3ον αν και γυναίκα, υποκύπτετε στο αντρικό σπορ “να τις βγάζετε έξω να της μετρήσετε”. Λες και ο .. καταλληλότερος γόνος που προτιμάτε και που καταποντίστηκε στις εκλογές, “δεν έπαθε και τίποτα” και θριάμβευσε στην κάλπη.
    4ον ο Κασσελάκης τον οποίον ειρήσθω εν παρόδω δεν προτιμώ και δεν ψήφισα ούτε στις εσωκομματικες ούτε στις ευρωεκλογές, έχει δείξει ότι είναι αντισυμβατικός σε πολύ πιο σοβαρά θέματα από τις .. ολιγοήμερες διακοπές του και λειτουργεί διαφορετικά! Βέβαια μόνο στα μυαλά της κυρά Σούλας από το Μπραχάμι και του κυρ Παντελή νοικοκυραίου το ότι πάει, εν μέσω καύσωνα, στο εξοχικό του θα μπορούσε να κριθεί αρνητικό και .. ενοχλητικό (ο πρωθυπουργός πήγαινε π.χ. εν μέσω κοβιντ και πυρκαγιών)!
    5) η κυρία Μπενέκου είναι ένα καλό παράδειγμα συστημικής (πετσωμένης ?) γραφίδας που φέρει το μερίδιο ευθύνης της για την θέση 107 της χώρας στην λειτουργία του τύπου, το δε μέσον που αποτελεί την πηγή του άρθρου είναι για να .. καθαρίζεις τζάμια!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This