Κεραυνοί Βελόπουλου στον ANT1 για την αποκάλυψη του Newsbreak με την επιστολική ψήφο

«Εθνικές εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει χθες»

Must Read

Μπορεί ο Κυριάκος Βελόπουλος να αποτελεί έναν από τους κερδισμένους των ευρωεκλογών, όμως θέτει καίρια ερωτήματα σχετικά με την διαδικασία της επιστολικής ψήφου, κάνοντας γνωστό πως θα ακολουθήσει ένσταση και επανακαταμέτρηση ψήφων.

«Θα κάνουμε ένσταση και θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση σε συγκεκριμένα τμήματα σε 12 περιοχές της χώρας, όπου επόπτες μας είδαν τα εκλογικά αποτελέσματα που έστειλαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στο Υπ. Εσωτερικών, τα έχουν βγάλει φωτογραφίες και είναι άλλα τα αποτελέσματα που έχουν αναρτηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών», είπε αρχικά, ενώ επεσήμανε πως οι διαφορές στα αποτελέσματα αφορούν και σε άλλα κόμματα.

«Πανελλαδικά η επιστολική ψήφος ήταν στα ίδια ποσοστά με τα ποσοστά των κομμάτων σε κάθε περιοχή. Το μόνο κόμμα που έχει μεγάλη διαφορά στην επιστολική ψήφο είναι η Νέα Δημοκρατία, σε ορισμένες περιφέρειες, που είχε πχ. 27% στις κάλπες και 40% στην επιστολική. Θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση σε αυτές τις περιοχές», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, συμπληρώνοντας πως: «Δεν μας άφησαν να κάνουμε ως κόμμα έλεγχο για την επιστολική ψήφο, δεν ξέρουμε ούτε πως ήρθαν οι σάκοι ούτε τι έγινε μετά».

Μάλιστα, έκανε λόγο και για μία ακόμη νοθεία -όπως την χαρακτήρισε. «Συνέλαβαν έξω από εκλογικό τμήμα υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΙΕΦ να μοιράζει σταυρωμένα ψηφοδέλτια και δεν έγινε τίποτα σε ότι αφορά τις ψήφους, αυτό δεν ειναι νοθεία;», διερωτήθηκε στη συνέχεια.

«Εθνικές εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει χθες»

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση πως θα έπρεπε να γίνουν εθνικές εκλογές, σημειώνοντας πως ο λαός δεν εμπιστεύεται το πολιτικό προσωπικό, ενώ κάλεσε να τηρηθεί η νομοθεσία για την υποχρεωτικότητα της συμμετοχής των πολιτών στις εκλογές!

«Εθνικές εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει χθες, διότι δεν έχει νομιμοποίηση η Κυβέρνηση με αυτό το ποσοστό, να έχει χάσει ένα εκατομμύριο ψήφους δεν έχει συμβεί ποτέ. Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, δεν φεύγουν όλοι οι ποδοσφαιριστές γιατί απογυμνώνεται η ομάδα, φεύγει ο προπονητής. Αν δεν πάει καλά η επιχείρηση, διώχνεις τον διευθυντή. Δεν ήταν μήνυμα αυτό που έστειλαν οι πολίτες στην Κυβέρνηση, ήταν κατραπακιά», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος και συνέχισε:

«Η ετυμηγορία του λαού ειναι σαφής, δεν εμπιστεύεται το πολιτικό προσωπικό, αυτό είναι το πρόβλημα και όχι οι πολίτες. Δεν έχουμε νομιμοποίηση ουσιαστικά ως πολιτικό σύστημα, όταν ψηφίζει το 50% του πληθυσμού και κάτω και όταν ψηφίζουν ακόμη 600.000 νεκροί που είναι στους εκλογικούς καταλόγους».

Ερωτηθείς για την ευρωβουλευτή Γαλάτω Αλεξανδράκη που εξελέγη από το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης και δεν ήταν γνωστή μέχρι σήμερα, ο κ. Βελόπουλος είπε: «βάλαμε μια αγρότισσα από ακριτική περιοχή και εξελέγη με σταυρό, Θα πρέπει να απολογηθούμε γι΄αυτό; Εμείς δεν βάλαμε διάσημους στο ψηφοδέλτιο. Η ΝΔ εξέλεξε 3 ευρωβουλευτές που δεν γνωρίζουν αγγλικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Βελόπουλε αν δε με απατά η μνήμη μου , μαζί με το συνεταιράκι σου το Μητσο και το τάκη δεν ψηφίσατε την νέα σύνθεση της ΑΔΑΕ χωρίς να τηρηθεί η αναλογία των 3/5 ; ετσι κουκουλώσατε το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών – παρακολουθήσεων.
    Τώρα όσο και να φωνάζεις ψαρεύεις σε θολά νερά.
    «Κρείττον του λαλείν το σιγάν»

  2. Είναι αντιδημοκρατικό και αλαζονικό να αποκαλεί τα μικρότερα κόμματα υποκομματίδια. Αυτό υποτιμά τους πολίτες που ψήφισαν αυτά τα κόμματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This