Φειδίας Παναγιώτου: Αυτός είναι ο νέος που σάρωσε στις ευρωεκλογές της Κύπρου!

Must Read

Από το βράδυ της Κυριακής όλη η Ευρώπη μιλά για το πολιτικό «φαινόμενο», με το όνομα Φειδίας Παναγιώτου. Πρόκειται για τον Κύπριο Youtuber και TikToker, που με 19,36% κατέκτησε την 3η θέση στις Ευρωεκλογές της Κύπρου και θα εκπροσωπήσει την χώρα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο 24χρονος άνδρας είναι ίσως η απόδειξη της δύναμης και της επιρροής που ασκούν πλέον στην κοινωνία τα Social Media. Οι ψηφοφόροι του στην πλειονότητά τους είναι νέοι, που έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και πίστεψαν πως ο νέος θα κάνει κάτι ουσιαστικό στην Ευρωβουλή.

«Πολλοί μου λένε ότι δεν κάνω για πολιτικός και να σας πω την αλήθεια είναι κοπλιμέντο αυτό. Νομίζω ότι χορτάσαμε από πολιτικούς που υπόσχονται πριν τις εκλογές ότι θα μας λύσουν όλα μας τα προβλήματα και μετά εξαφανίζονται μέχρι τις επόμενες, για να μας τάξουν πάλι τα ίδια», δήλωνε μερικές εβδομάδες πριν από τις Ευρωεκλογές, με την μοναδική κυπριακή προφορά του ο Φειδίας Παναγιώτου σε βίντεο που ανήρτησε το Tik Tok και τόνιζε:

«Νομίζω πως μία ειλικρινής απάντηση στο ερώτημα ”τι θα κάνεις όταν εκλεγείς;” θα ήταν ένα απλό ”δεν ξέρω”. Στον ραγδαία μεταβαλόμενο κόσμο που ζούμε το πιο πιθανό είναι πως ότι σχέδια και να κάνουμε, τα πράγματα αλλάζουν. Ό,τι απόψεις και να έχουμε, εμφανίζονται μπροστά μας διάφορες νέες ευκαιρίες τις οποίες μπορούμε να ακολουθήσουμε και τις οποίες ούτε που μπορούμε να φανταστούμε». 

Ο ίδιος επεσήμανε στο κοινό του πως δεν έχει από πίσω του κομματικά συμφέροντα και πως μέχρι σήμερα ό,τι στόχο έχει βάλει, τον έχει πετύχει. «Το πιο χαρακτηριστικό ενός πολιτικού δεν θα έπρεπε να είναι το να κάνει πως τα ξέρει όλα, αλλά να θέλει να βοηθήσει πραγματικά τον τόπο του και τον κόσμο. Να βρίσκει συνέχεια τρόπους, με λειτουργικότητα, πείσμα και σκληρή δουλειά και να αρπάζει ευκαιρίες και να κάνει τις ιδέες του πράξεις», κατέληξε στο βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

@fidiaspanayiotou

FIDIAS στον ΑΝΤ1

♬ original sound – Fidias Panayiotou – Fidias Panayiotou

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This