Οργισμένοι οι συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα

«Αφού τακτοποίησε τις δικές μας οικογένειες εκεί, τώρα ήρθε η ώρα να τακτοποιήσει και τις οικογένειες όλης της Ελλάδας»

Must Read

Για επιβράβευση της στάσης της Κατερίνας Παπακώστα στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το έγκλημα των Τεμπών, κάνουν λόγο σε αναρτήσεις τους συγγενείς των αδικοχαμένων θυμάτων.

«Το έκανε το χρέος της στην εξεταστική επιτροπή και από ό,τι φαίνεται ανταμείφθηκε για τις επιδόσεις της. Αφού τακτοποίησε τις δικές μας οικογένειες εκεί, τώρα ήρθε η ώρα να τακτοποιήσει και τις οικογένειες όλης της Ελλάδας» γράφει ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες του στα Τέμπη και προσθέτει: «Αν ανοίξει και καμία προανακριτική και ψάχνουν για κασκαντέρ, μην διστάσεις στιγμή και το υπουργείο είναι κοντά. Καλή αποτυχία σας εύχομαι στα καθήκοντα σας αν και είναι σίγουρη».

Την οργή του εξέφρασε και ο αδερφός του Δημήτρης Πλακιάς που έχασε την κόρη του δυστύχημα με 57 νεκρούς: «Μετά την εξεταστική των Τεμπών, ανέβηκε τα σκαλοπάτια στην ιεραρχία του κόμματος δυο δυο. Έτσι και εγώ, θα την κυνηγάω δυο φορές τώρα» γράφει σε ανάρτησή του ο χαροκαμένος πατέρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This