Φωτογραφική διάταξη για μετακλητό του Μαξίμου: Θα πληρώνεται ως γενικός διευθυντής!

Must Read

Υψηλούς μισθούς χαρίζει η κυβέρνηση στους μετακλητούς του Μαξίμου και μάλιστα αυτούς που ασχολούνται με τα μέσα ενημέρωσης. Με τροπολογία του υπουργού Οικονομικών ορίζεται ότι μετακλητοί υπάλληλοι του Μαξίμου θα υπηρετούν ως γενικοί διευθυντές στη Μονάδα Τύπου και Ενημέρωσης στην Προεδρία της κυβέρνησης!

Συγκεκριμένα η τροπολογία αναφέρει: «Το πρώτο εδάφιο της Παρ. 2 του άρθρου 31 του ν. 4622/2019, Περί της στελέχωσης των θέσεων ευθύνης της Προεδρίας της Κυβέρνησης, αντικαθίσταται ως εξής: ”Στη Μονάδα Τύπου και Ενημέρωσης της περ. (δ) της παρ. 2 του άρθρου 23 και στις οργανικές μονάδες αυτής, στα Γραφεία της Προεδρίας της Κυβέρνησης και στα Τμήματα που υπάγονται σε αυτά, δύνανται να προΐστανται και μετακλητοί υπάλληλοι ως Γενικοί Διευθυντές, Διευθυντές ή Προϊστάμενοι Τμήματος, οι οποίοι διορίζονται και παύονται με απόφαση του Πρωθυπουργού που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως”».

Δείτε την τροπολογία πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This