Χάρης Δούκας: Έγινε… μαλλιάς για το προεδριλίκι

Must Read

Στο μυαλό του Χάρη Δούκα «φύτρωσαν» οι φιλοδοξίες να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και στο κεφάλι του… μαλλιά! Αυτό σχολίαζαν χθες στο Κοινοβούλιο πηγαδάκια βουλευτών στο εντευκτήριο, λέγοντας ότι ο δήμαρχος Αθηναίων από την ώρα που ανέλαβε τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας παρουσιάζεται να έχει πλουτίσει και την καπέτα του… Με λίγα λόγια, υπονοούσαν ότι πρόσθεσε μαλλιά, στα λιγοστά που είχε μπροστά.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

«Δείτε προεκλογικές φωτογραφίες του και δείτε και τις σημερινές» έλεγαν με ένα στόμα οι κουτσομπόληδες, που βλέπουν τον Χάρη Δούκα να βγαίνει μπροστά ως δελφίνος και «τους σηκώνεται η τρίχα»!

Η αλήθεια είναι πως ένα δίκιο το έχουν, καθώς ο δήμαρχος απέκτησε και πιο πλούσιο μαλλί μπροστά στο μέτωπό του αλλά και πιο σκούρο.

Δεν γνωρίζουμε εάν αυτοί που σχολιάζουν σχετικά τον ζηλεύουν ή τον λοιδορούν, γιατί ξαφνικά τους προέκυψε «άλογο κούρσας», όμως το γεγονός ότι ψηφίστηκε πριν από λίγους μήνες για να φτιάξει την πόλη και τώρα θέλει να την εγκαταλείψει δεν είναι ιδιαίτερα… κομψή πολιτική τακτική. Ο Χάρης Δούκας, που δεν είναι βουλευτής ή μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, αλλά στέλεχος από χρόνια της Χαριλάου Τρικούπη και ο δήμαρχος που οδήγησε στην έξοδο τον Κώστα Μπακογιάννη, με ένα διευρυμένο σχήμα που περιελάμβανε δυνάμεις από την Κεντροαριστερά και το λεγόμενο προοδευτικό Κέντρο, φαίνεται ότι πιστεύει πως είναι «τώρα» η ώρα να εφαρμοστεί το… μοντέλο Δούκα και στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό. Ο Χάρης Δούκας, πέρα από την παρέμβαση-δήλωση που έκανε, ζητώντας την προσφυγή στη βάση για ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, αρχίζει να κάνει πιο σαφές ότι θα είναι «παρών» την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ και στις διεργασίες ανασυγκρότησης της «δημοκρατικής παράταξης», με ηγετικό ρόλο.

«Μου λένε ορισμένοι ας αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάζουν σιγά σιγά, ας υπομένουμε αυτή τη διαδικασία στασιμότητας. Αφησε τη σήψη να εξελίσσεται. Κάθισε στο γραφείο σου αναπαυτικά και μην ασχολείσαι. Μου επιτέθηκαν, μάλιστα, επειδή τολμάω ακόμα και να αγωνιώ. Απέναντι σε αυτές τις απόψεις, υποστηρίζω μια διαφορετική κλίμακα χρόνου. Η ιστορία γράφεται με ασυνέχειες και τομές που αλλάζουν τον ρουν των γεγονότων» υποστηρίζει ο Χάρης Δούκας, που δεν φαίνεται να κάνει πίσω, παρότι η συζήτηση στο ΠΑΣΟΚ είναι «για τις τρίχες».

Ισως γι’ αυτό «έβαλε μαλλί», όπως λένε οι… φίλοι του στο ΠΑΣΟΚ, για να είναι έτοιμος για την προεδρία και οπτικά… Πώς αλλιώς θα «χτυπήσει» στιλιστικά τον Στέφανο Κασσελάκη με την πλούσια κόμη;

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αξιότιμε κ. Γεωργιε Ευθυμίου, Είναι αλήθεια ότι ο κ. Δούκας δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. Το θετικό είναι ότι έχει φυτέψει δέντρα παντού όπου υπηρχε χώρος προς τουτο. Όσον αφορά τα πρόστιμα στα καταστήματα που έχουν οικειοποιηθεί δημόσιο χώρο με τα τραπεζοκαθίσματα προς ίδιο όφελος και σε βάρος των πολιτών που έχουν στην Αθήνα ίσως το μικρότερο ανά κάτοικο δημόσιο χώρο πολύ καλά έκανε ο Δήμος. Το ίδιο καλά έκανε και στους συμπολίτες μου που παρκάρουν σε πεζόδρομους , πλατείες και πεζοδρόμια, αδιαφορώντας για τους πεζούς, γέρους, νέους και παιδιά για τους οποίους προορίζονται.

  2. Άντε ρε με την καραφλή ασπιρίνη. Το απόλυτο τίποτα για τον Δήμο Αθηναίων. Κάτω από το μηδέν το έργο του. Ρήμαξε στις κλήσεις τα καταστήματα και τα αυτοκίνητα. Η γνωστή φορομπηχτική τακτική του ΠΑΣΟΚ.

    • Όχι απλά να ρημάξει σε κλήσεις, να τους τσακίσει, να τους πάρει τις πινακίδες, να μην ξέρουν πού να κρυφτούν.
      Αρκετά με τους χιλιάδες ΦΑΣΙΣΤΕΣ οδηγούς που μας έχουν ξεσκίσει στο διπλόπαρκάρισμα, που καταστρέφουν τις ζωές των αναπήρων, των ηλικιωμένων και καθενός που προσπαθεί να τσουλισει ένα καροτσάκι στα κατειλημμένα πεζοδρόμιο.

      Καμία ανοχή στους βρωμοφασιστες οδηγούς και στα τραπεζοκαθίσματα των αρπατζήδων.

      Άγρια καταστολή και επιβολή του ΝΟΜΟΥ μέχρι κάθε φασιστάκι να μάθει να λειτουργεί σαν άνθρωπος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This