Στις 27 Ιουνίου το δείπνο των πικραμένων της ΝΔ

Η δυσαρέσκεια, η πικρία, αλλά και η αγανάκτηση συνεχίζουν να κυριαρχούν εντός της «γαλάζιας» Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Must Read

Ο ανασχηματισμός τελείωσε, οι νέοι υπουργοί κάθισαν στις καρέκλες τους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να ανακάμψει προσπαθώντας εκ νέου να εμφανιστεί ως σύγχρονος… Μωυσής. Ωστόσο, μετά το πέρας των ευρωεκλογών και την παταγώδη αποτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι ισορροπίες εντός της «γαλάζιας» παράταξης δεν θα είναι πότε ίδιες, καθώς για πρώτη φορά οι βουλευτές έρχονται να αμφισβητήσουν την παντοκρατορία του πρωθυπουργού και το αλάθητο που του είχαν παραχωρήσει μετά το περυσινό 41%.

Η δυσαρέσκεια, η πικρία, αλλά και η αγανάκτηση συνεχίζουν να κυριαρχούν εντός της «γαλάζιας» Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με ορισμένους μάλιστα εκ των «γαλάζιων» βουλευτών να παίρνουν πρωτοβουλίες για την οργάνωσή τους έναντι του Μαξίμου. Οπως πληροφορούμαστε μάλιστα, και πάντα σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η πρώτη συνάντηση των απογοητευμένων βουλευτών που δεν αξιοποιήθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας. Η διαρκής επικοινωνία ορισμένων, αλλά και οι πολλές συζητήσεις που έχουν γίνει αναμένεται να κορυφωθούν -όπως μαθαίνουμε- στις 27 του μήνα στην παραδοσιακή ταβέρνα Καραβίτης στο Παγκράτι, όπου τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει πολλά πολιτικά τραπέζια, και δη με «γαλάζιο» χρώμα.

«Θα σας πω τώρα ένα τραγουδάκι για τις μειώσεις των τιμών. Ακρίιιβειααα…»

Εμπνευστής του συγκεκριμένου δείπνου, ο βουλευτής Χίου και πρώην υπουργός Νότης Μηταράκης, ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει συναδέλφους του για να σχολιάσουν τις εξελίξεις μεταξύ… τυρού και αχλαδίου, και -γιατί όχι;- να συντονίσουν τις κινήσεις τους για τη συνέχεια. Τα τραπέζια μάλιστα που είναι «ρεζερβέ» για εκείνο το βράδυ ξεπερνούν τα 10, κάτι που σημαίνει πως οι βουλευτές και οι βουλευτίνες που θα δώσουν το «παρών» θα ξεπερνούν τους 20. Η πληροφορία αυτή έχει φτάσει μάλιστα και στα αυτιά των υπερασπιστών του Μαξίμου, οι οποίοι ξέρουν πως η εποχή της σιωπής έχει περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον κάθε αστοχία θα έχει κόστος όχι μόνο για την κυβέρνηση, αλλά και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This