Αντιπερισπασμοί: Το ξήλωμα της μητσοτακικής αλαζονείας ξεκίνησε

Must Read

*** Με Χάρη Δούκα πρόκειται να αναμετρηθεί ο διάδοχος Μητσοτάκη στα μαρμαρένια αλώνια, όταν τελικά σαπίσουν οι συνθήκες και εκτιμηθεί ως εκ των ων ουκ άνευ η προσφυγή στις κάλπες για τη διενέργεια εθνικών εκλογών.

  • Από τον Κώστα Πρώιμο

*** Θα μου πείτε: Ρισκάρεις από τώρα μια τόσο παρακινδυνευμένη πρόβλεψη; Απαντώ: Ποιος κατέλαβε το φρουραρχείο της Αγίας Οικογένειας ενώ ακόμη ήταν φρέσκο και τσουρούφλιζε την κεντροαριστερά το σαραντά ένα τα κατό του Κυριάκου; Ο Χάρης Δούκας ως εμφανιζόμενος από το πουθενά άρπαξε μέσα από τα «πλοκάμια» του νεομητσοτακισμού τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Δεν αντέχεται αυτό, από τους εκ πεποιθήσεως μεγαλοτσιφλικάδες. Για μπείτε έστω και για λίγο στη θέση του ηγεμόνα μας. Να έχει κατατροπώσει τους πάντες παρά τα μύρια όσα σκάνδαλα και μετά από δυόμισι μήνες να κάνει άλλος κουμάντο στη γειτονιά του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο antinews.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This