Οι guest stars δεν πληρώνουν…

Στο φιλανθρωπικό fashion show της Μπούση στις ΗΠΑ Κασσελάκης και Τάιλερ χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη

Must Read

«Φρου φρου κι αρωμάτων» συνέχεια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ. Το ταξίδι τους στις ΗΠΑ, που συνεχίζεται ακόμη, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ σφαγιάζονται, περιέλαβε και το fashion show που διοργάνωσε το Hippocratic Cancer Research Foundation (HCRF) της Ελένης Μπούση στο Σικάγο, με θέμα την πρόληψη από τον καρκίνο.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Το λαμπερό ζευγάρι βρέθηκε εκεί κατόπιν πρόσκλησης της προέδρου του ιδρύματος Ελένης Μπούση και για τον λόγο αυτό, επειδή δηλαδή ήταν καλεσμένοι, δεν χρειάστηκε να βάλουν το χέρι στην τσέπη για τη συνδρομή!

Η συμμετοχή του Κασσελάκη στην εκδήλωση έγινε γνωστή από αναρτήσεις του γιατρού Λεωνίδα Πλατανιά, ο οποίος από το 2014 είναι διευθυντής του Robert H. Lurie Comprehensive Cancer Center. Αυτό το πάρτι σκοπό είχε τη συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα, μόνο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως μαθαίνουμε, δεν συνεισέφερε…

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Δημήτρη Μπούση

Το Hippocratic Cancer Research Foundation με έδρα το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών, που ίδρυσε η Ελένη Μπούση το 2015 με τη σημαντική συμβολή του Λεωνίδα Πλατανιά και με σκοπό την ενίσχυση ερευνών για την αντιμετώπιση του καρκίνου, δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει στήριξη στο έργο της καταπολέμησης του καρκίνου. Η Ελένη Μπούση μετράει ήδη 45 χρόνια κοινής πορείας και ευτυχισμένης ζωής με τον σύζυγό της, τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Δημήτρη Μπούση.

Το ζεύγος Κασσελάκη – Τάιλερ με τους διοργανωτές του ιδιαίτερου fashion show

Πριν από δύο χρόνια σάλο είχε προκαλέσει στην Ελλάδα η βάφτιση από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο των διδύμων του γιου της Ελένης Μπούση, Ευάγγελου Μπούση, και του συζύγου του Πίτερ Ντούντας, στη Βουλιαγμένη. Κοντά στους γκέι γονείς ήταν τότε οι οικογένειές τους, με την Ελένη Μπούση, μητέρα του Ευάγγελου, να λάμπει από ευτυχία. Αλλωστε και η απόφαση του ζευγαριού να δώσει στην κόρη του το όνομά της δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς η Ελένη Μπούση είναι γνωστή και ως «Μητέρα Τερέζα του Σικάγου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This