Γάμος αλά πολιτικά

Το γεύμα της χολιγουντιανής Νία Βαρντάλος με την πρόεδρο του ΕΟΤ Αντζελα Γκερέκου

Must Read

«Γάμος αλά πολιτικά» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα για τη Νία Βαρντάλος. Η χολιγουντιανή Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Νία Βαρντάλος απόλαυσε ένα γεύμα εργασίας -και όχι μόνο- πλάι στη θάλασσα, έχοντας για συνδαιτυμόνες την πρόεδρο του ΕΟΤ Αντζελα Γκερέκου και βουλευτές της Ν.Δ. Το γεύμα δόθηκε στο Island του Χρύσανθου Πανά στη Βάρκιζα.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

«Ενα όμορφο δείπνο με όμορφους ανθρώπους» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στα social media η πρόεδρος του ΕΟΤ που, όπως μαθαίνουμε, στο πλαίσιο της προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό θέλει σύμμαχο και τη Νία Βαρντάλος.

Στο ίδιο γεύμα παρακάθισαν οι δυο υφυπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστος Κέλλας και Διονύσης Σταμενίτης, και ο Φάνης Παππάς, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης.
Τώρα πώς έδεσε αυτό το παρεάκι δεν καταφέραμε να μάθουμε, αλλά γεγονός είναι ότι πέρασαν υπέροχα στο πλάι της εκρηκτικής Νία Βαρντάλος με το χιούμορ και τη ζωτικότητά της.

Η ηθοποιός κρατά στενή τη σχέση της με την Ελλάδα και πριν από λίγους μήνες ήταν πάλι εδώ, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά». «Ενα από τα πράγματα που ήθελα να δείξω είναι η σύγχρονη Ελλάδα. Ηθελα να δείξω ότι έχουμε παραγωγή ελαιολάδου, αλλά και εκσυγχρονισμό. Δεν ήθελα να αφηγηθώ τη συνηθισμένη “χωριάτικη” ιστορία την οποία έχουμε δει, ήθελα να φωτίσω τον μορφωμένο κόσμο και τις ελπίδες που έχουμε για την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, ήθελα να αποτυπώσω πλευρές της Ελλάδας που κανείς δεν έχει δείξει, και την αγαπημένη μου πλατεία που είναι η πλατεία Συντάγματος. Πήραμε άδεια να γυρίσουμε στο Σύνταγμα, αν και ήταν πολύ δύσκολο. Επρεπε να το κάνουμε μια Κυριακή. Γυρίσαμε τη σκηνή με το λευκό κάμπριο αυτοκίνητο να πηγαίνει γύρω από την πλατεία και μετά πήγαμε πάλι μια Δευτέρα και τραβήξαμε πλάνα με όλα τα κομψά καταστήματα, για να δείξουμε αυτή την εικόνα μιας πολύ εκλεπτυσμένης Αθήνας στη διασπορά» είχε δηλώσει η ηθοποιός όταν ήταν σε εξέλιξη τα γυρίσματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This