Το ΛΟΑΤΚΙ πάρτι τής βγήκε ξινό

Η παρουσία της Σακελλαροπούλου στα... επινίκια των ομοφύλων έχει κάνει έξαλλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.

Must Read

Αυτό το περίφημο πάρτι των ΛΟΑΤΚΙ, στο οποίο με χαρά βρέθηκε, αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων «καίει» τελικά τη Σακελλαροπούλου.

  • Aπό τη Βίβιαν Μπενέκου

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. «βράζει από αγανάκτηση για το ενδεχόμενο δεύτερης θητείας της, καθώς οι περισσότεροι θεωρούν ότι ακριβώς αυτή η συμμετοχή στην γκέι γιορτή ήταν ένας διασυρμός του προεδρικού αξιώματος από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ως γνωστόν, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου γιόρτασε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, παρέα με τον Ακη Σκέρτσο και τον Αλέξη Πατέλη. Αυτό θα της στερήσει τη δεύτερη θητεία, σύμφωνα με τους βουλευτές της Ν.Δ., που το ξεκαθάρισαν προχθές και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Θεωρώ ότι η κυρία Σακελλαροπούλου έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος με την παρουσία της στο επινίκιο γλέντι (για τον γάμο των ομοφύλων), γιατί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να είναι το σύμβολο ενότητας του ελληνικού λαού και θεωρώ ότι αυτό ήταν κάτι που ήταν εντελώς διχαστικό» δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Θεόδωρος Καράογλου, δίνοντας ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, χθες, τασσόμενος κατά της νέας υποψηφιότητάς της.

Πολλές ανάλογες φωνές υπάρχουν στο εσωτερικό της Ν.Δ., που δεν δέχονται με τίποτα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παίρνει τέτοιες θέσεις. Τα ποτά που ήπιε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο wine bar εκείνο το βράδυ για τα επινίκια των ΛΟΑΤΚΙ, όπου ανέμελα διασκέδαζε, φαίνεται να της κοστίζουν τη νέα προεδρία!

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

Εκνευρισμός στο Μαξίμου με το μπλόκο των βουλευτών στη Σακελλαροπούλου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εάν τολμήσει να ξαναδώσει 2η 5ετια ο μητσοτάκης στη σακελλαροπούλου δεν θα βρει ούτε τη ψήφο του στις επόμενες κάλπες.ολοι εμείς οι νεοδημοκρατες θα τον μαυρισουμε.Τελος.καμμία ανοχή σε τέτοιες φιγούρες που διχάζουν τον ελληνικό λαό με τη θλιβερή συμπεριφορά της

  2. Θα πάθω βαρειά κατάθλιψη εάν δεν δω την Κατίνα να είναι μπροστάρισα και σημαιοφόρος των ανωμάλων στο πράιντ να δηλώσει πάλι την χαρά και την υπερηφάνεια της.

  3. Ου μόνον αρχή άνδρα δείκνυσι, αλλά και αρχήν ανήρ. Η ταλαίπωρη και προδομένη Ελλάδα μας από τον πρώτο πρόεδρο δημοκρατίας της μεταπολίτευσης αείμνηστο Κωνσταντίνο Τσάτσο, με την ελληνική ψυχή, συνείδηση, σκέψη, παιδεία, το διαυγές πνεύμα, την διεθνή εκτίμηση και αναγνώριση, που προήγε την πολιτική και τον πολιτισμό, κατάντησε στον βόθρο λυμάτων με τον θεσμό και ρόλο της προεδρίας με την ψεύτικη, επιπόλαιη, ανόητη, αντεθνική Κατίνα την οποία χρυσοπληρώνουμε από τους σκληρούς φόρους των ελαχίστων εισοδημάτων μας για να εξευτελίζει την Ελλάδα & τους Έλληνες

  4. Η συμμετοχή στο πάρτι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε από το ποτήρι μετά την σωρεία ανευθυνότητας, έλλειψης σοβαρότητας, ανθελληνικού πνεύματος, γελοιοποίησης του θεσμού της Προεδρίας, τυφλής υποταγής σε σκοτεινά συμφέροντα αποσύνθεσης και σαπίλας που επέδειξε η Κατίνα από την αρχή της “προγραμματισμένης” τοποθέτησής της στην Προεδρία. Ο ελληνικός λαός την θεωρεί σούργελο και την διακωμωδεί συνεχώς, καιρός ήταν να μιλήσουν έστω και ελάχιστοι από την κυβέρνηση παρωδία ορντινάτσες των νεοταξιτών παγκοσμιοποιητών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This