«Συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα»: Κατηγορεί τους «87» του ΣΥΡΙΖΑ ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη

Μύλος έχουν γίνει στην Κουμουνδούρου...

Must Read

Στο πλευρό του αδερφού τους και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στέκεται ο αδερφός του Στέλιος, μετά και την κίνηση των «87» στελεχών του κόμματος που ζητούν προσφυγή στη βάση του κόμματος.

Με ανάρτησή του σχολιάζει την ανάρτηση του αδελφού του, σχετικά με τη διαφάνεια και το μαύρο χρήμα, αντιπαραβάλλοντάς την με την επιστολή των 87 στελεχών και βουλευτών του κόμματος κατηγορώντας τους ότι υποστηρίζουν «συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα».

«Στέφανος: Θέλω διαφάνεια και κανένα συμφέρον στην επιβίωση του κόμματος, έτσι ώστε να υπηρετούμε το συμφέρον της βάσης και όχι των λίγων.

’87’: Θέλουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα. Έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κόμματα άρα και το σωστό», έγραψε χαρακτηριστικά ο αδερφός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εύγε ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ! Πόσο βαθειά φιλοσοφική η σκέψη σου! Από εκεί ψηλά οί πρόγονοι σου θά είναι πολύ περήφανοι γιά σένα! Εύγε περήφανε άνδρα έλληνα !!

  2. Με τέτοια φθηνα σχόλια, τον κανετε πιο συμπαθή….κάτι για αυτά που καταγγέλει έχετε να πείτε; Αλλά έτσι δικαιολογείται πώς ως εκλογικό σώμα αυτοχειριαζομαστε επί δεκαετίες και πέσαμε σε γκρεμο!!Ζουμε στην δημοκρατία των διαπλεκόμενων από την μια μεριά, και των ηλιθιων από την άλλη.Αν δεν υπήρχαν οι δευτεροι , πώς θα έκαναν την μπάζα της ζωής τους ανενόχλητοι οι πρώτοι;

  3. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ “Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ? ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ,ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ”.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This