Αφού έκαναν βρόμικο πόλεμο στον Καραμανλή, μετά απόλαυσαν τα αργύρια της εξουσίας

Must Read

Άδωνις Γεωργιάδης, Θάνος Πλεύρης, Ντόρα Μπακογιάννη. Τρία πρόσωπα που θα έπρεπε να ντρέπονται για τον  βρώμικο πόλεμο που έκαναν στον Κώστα Καραμανλή και έπειτα απόλαυσαν τα αργύρια της εξουσίας.

Αφού κατασυκοφάντησαν τον Κώστα Καραμανλή, στήριξαν τον Γιώργο Παπανδρέου και ψήφισαν το κατάπτυστο μνημόνιο το οποίο αποτελούσε ένα άκρως συκοφαντικό και ψευδές κείμενο κατά του Κώστα Καραμανλή και του έργου του ως πρωθυπουργού στη συνέχεια, με την  κυβέρνηση Παπαδήμου έβαλαν ταφόπλακα σε όλο το εθνικό σχέδιο Καραμανλή.

Επιβεβαίωσαν ουσιαστικά πλήρως το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη για τον βρώμικο πόλεμο που δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός και την εγκατάλειψη των εθνικών συμφερόντων και εθνικών θεμάτων από πολιτικούς όπως η Μπακογιάννη, ο Άδωνις και ο Πλεύρης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δυστυχώς ο μέσος Έλληνας έχει καταστεί(σκοπίμως και τεχνηέντως επί σειρά δεκαετιών)φοβικός και διέπεται διαχρονικά απ’το σύνδρομο της Στοκχόλμης…Πλαδαρός, αδιάφορος,ανούσιος αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει τι πραγματικά συμβαίνει στην χώρα του και από ποιους και ανίκανος να αντιδράσει.Η Ελλάδα έχει πεθάνει εδώ και χρόνια….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This