Η σινεφίλ κυρία που θέλει να κρατήσει το τιμόνι του ΠΑΣΟΚ

Η Μιλένα Αποστολάκη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του κόμματος

Must Read

Η θεατρόφιλος και σινεφίλ Μιλένα Αποστολάκη, μητέρα ενός παιδιού, αποφάσισε να κατέβει υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ μόλις πέρσι επέστρεψε ως βουλευτής ξανά στη Βουλή.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η μόνη έως σήμερα γυναίκα υποψήφια στο κόμμα μετά τη Φώφη Γεννηματά. Μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου το ΠΑΣΟΚ μάλλον θα είναι όλο το κόμμα… υποψήφιο! Και το λέμε αυτό, γιατί μόλις χθες ανακοινώθηκαν δύο νέες υποψηφιότητες, η μία γυναικεία και η άλλη του Μιχάλη Κατρίνη, εκτός από τις λοιπές αντρικές των Ανδρουλάκη, Δούκα και Γερουλάνου.

Η Μιλένα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία στην υπηρέτηση του στόχου αυτού, και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με τη μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία να σφραγίσει την επίτευξή του».

Για τη Μιλένα Αποστολάκη η πολιτική είναι ταυτόσημη με τη ζωή της. Τουλάχιστον αυτό μας έλεγε προ μηνών η ίδια, αιτιολογώντας την επανάκαμψή της στα δημόσια πράγματα. Ως μητέρα μεγαλώνει έναν γιο, έχοντας στο πλάι της μια μεγάλη οικογένεια, που είναι «ένας για όλους και όλοι για έναν» λέει στην «Espresso».

Καταφέρνει δε και συνδυάζει τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα με τις μεγάλες απολαύσεις της ζωής της, που είναι ο κινηματογράφος και το θέατρο. «Πράγματι το θέατρο και ο κινηματογράφος είναι ο κύριος τρόπος της διασκέδασής μου. Προσπαθώ να βλέπω, παράλληλα με κλασικές, και mainstream παραστάσεις και πολλά ενδιαφέροντα και πρωτοποριακά πράγματα που ανεβαίνουν στην πόλη και είμαστε τυχεροί, είναι πολλά! Το ίδιο και στον κινηματογράφο, θα δω μεγάλες αμερικανικές παραγωγές, αλλά οπωσδήποτε και πιο σινεφιλικές ταινίες από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This