Εξοργιστική αποκάλυψη για τον Μάκη Βορίδη

Must Read

Ο Μάκης Βορίδης παρουσιάστηκε ως «υπεράνω», παραμονές της χθεσινής εκδήλωσης – συντριβής του μητσοτακισμού στο Πολεμικό Μουσείο.

Η …έγκυρη στήλη «έγκυρες πηγές» της εφημερίδας «δημοκρατία», κάνουν σήμερα μία σοβαρότατη αποκάλυψη για τον περίεργο ρόλο που έπαιξε ο Μάκης Βορίδης, κατά τη διάρκεια της εσωκομματικής διαδικασίας για την εκλογή νέου αρχηγού στην Ν.Δ., το 2015. Αντιγράφουμε άνευ άλλου σχολίου:

«Eίρων χθες σε συνέντευξή του ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης (φωτό) σε σχόλιό του για την κοινή εμφάνιση των δύο πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά στο Πολεμικό Μουσείο. 

 

Είπε ότι έχει δουλειά στη Βουλή και πως, και να μην είχε, δεν θα πήγαινε και ότι επίσης δεν είναι στις προτεραιότητές του να διαβάσει το βιβλίο.

 

Σκεφτείτε τι άλλο θα μπορούσε να είχε πει, αν δεν τον είχε κάνει μετεγγραφή στη Ν.Δ. ο Σαμαράς. Κατανοητό, Μάκη μου. Εσύ κάνεις μεγάλη πολιτική. Σιγά μην ασχοληθείς με αυτά τα «μικρά». Με τα εσωκομματικά ασχολείσαι συνήθως στις εκλογές αρχηγών. Οπως τότε που το βράδυ υποσχέθηκες στήριξη στον Μεϊμαράκη και το πρωί ξύπνησες… διαφορετικά. Ξέρεις εσύ.»

 

Ενδιαφέρον είχε αυτές τις μέρες και η τακτική Μαξίμου. Προσπάθησε να συνδέσει την ομιλία των δύο πρώην πρωθυπουργών με την Προεδρία της Δημοκρατίας. Με ανταλλάγματα. Εξ ιδίων τα αλλότρια λέγεται αυτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This