Ο βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Τσιλιγγίρης έκανε «Βιετνάμ» χοροεσπερίδα τοπικού συλλόγου!

Οσα έβγαλε στη φόρα τοπικός δημοσιογράφος για τη θυελλώδη νύχτα με τα κλαρίνα και τη φωτιά με ουίσκι στα τραπέζια, σαν άλλος Γιώργος Αρμένης

Must Read

Ο ιός της αλαζονείας, όμως, δεν μπήκε πρόσφατα μόνο στον οργανισμό του Αυγενάκη, αλλά έχει κυριεύσει και άλλους βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας! Οσα διαδραματίστηκαν στην εκδήλωση, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον βουλευτή Ξάνθης της Ν.Δ. Σπύρο Τσιλιγγίρη, μετέφερε χθες στην τηλεοπτική εκπομπή του ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος στο κανάλι Next tv Θράκης – Μακεδονίας προκαλώντας σάλο στην τοπική κοινωνία!

O βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ο γιατρός και βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης φέρεται ότι πρωταγωνίστησε αρνητικά σε γλέντι συλλόγου Σαρακατσάνων το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, φτάνοντας στο σημείο να βρίζει και να απειλεί πολίτες, αλλά και να βάζει μαζί με την παρέα του φωτιά με ουίσκι σε τραπέζι, θυμίζοντας τον ηθοποιό Γιώργο Αρμένη στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Ολα είναι δρόμος» με την επική φράση «Ηλία ρίχ’ το» να δονεί τον περιβάλλοντα χώρο του κέντρου διασκέδασης Βιετνάμ!

Η σκηνή με τον Γιώργο Αρμένη έξω από το σκυλάδικο Βιετνάμ στην ταινία «Ολα είναι δρόμος» που φαίνεται ότι ζήλεψε ο βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης

Το ξέσπασμα

Τότε ο σκηνοθέτης λοιδορούσε την Ελλάδα των αγροτικών επιχορηγήσεων, του αχανούς Δημοσίου, της ρεμούλας και της ψευτομαγκιάς, με τον Γιώργο Αρμένη στον ρόλο του τοπικού μεγαλοεπιχειρηματία να γκρεμίζει το επαρχιακό σκυλάδικο Βιετνάμ. Αιτία του ξεσπάσματος του Σπύρου Τσιλιγγίρη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πάνου Παπαδόπουλου, αποτέλεσε η προσέγγιση συγγενικού προσώπου τοπικού «άσπονδου φίλου» του βουλευτή, ενός ντόπιου επιχειρηματία και κομματάρχη.

Ο πολίτης πήγε να χαιρετήσει τον τοπικό βουλευτή, ο οποίος, αντί να απολαμβάνει τον ανιψιό του που έπαιζε (και μάλιστα ωραίο) κλαρίνο, έγινε έξαλλος, βρίζοντάς τον, απειλώντας τον και βάζοντας φωτιά σε τραπέζι, κάνοντας άνω κάτω το γλέντι των Σαρακατσάνων περιοχής της Ξάνθης!

Ο δημοσιογράφος, περιγράφοντας το περιστατικό με βάση μαρτυρίες, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πήγε κάποιος να τον χαιρετήσει στον χορό συλλόγου Σαρακατσάνων Εράσμιου και έγινε το έλα να δεις», με τον ίδιο να περιγράφει όσα εκτυλίχθηκαν, ενώ στη συνέχεια ο Πάνος Παπαδόπουλος έστειλε και δημόσιο μήνυμα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: «Εφυγε ο κόσμος από το γλέντι. Μαζέψτε τον. Είναι στελέχη με αλαζονεία», προσθέτοντας: «Να καίγονται ουίσκι και να βάζει φωτιά σε τραπέζια! Αυτό είναι αλαζονεία! Σηκώθηκαν και φύγαν οι άνθρωποι που πήγαν να γλεντήσουν. Είναι τσαμπουκάς της εξουσίας».

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Η εξουσία με αλλόφρονα ηγέτη, δημιουργεί μαφιόζικο κόμμα τρομοκρατίας, με αλαζόνες πολιτικούς. Αν υπάρχουν στη ΝΔ ακόμα έντιμοι πολιτικοί πρέπει να αποχωρήσουν εχθές, το αργότερο σήμερα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This