Δάκρυσε το πανελλήνιο με το δράμα του Βορίδη

Must Read

Συγκίνησε το πανελλήνιο με το διπλό δράμα του ο Μάκης Βορίδης.

Σε ερώτηση για το σαρωτικό κύμα ακρίβειας που δεν επιτρέπει στους μισούς Έλληνες να πάνε ούτε μια ημέρα διακοπές, καθώς ο μισθός δεν επαρκεί για την κάλυψη των βασικών εξόδων των νοικοκυριών, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε ότι θα ήθελε πολύ αλλά δυστυχώς δεν έχει κουμπί να πατήσει για να κάνει πλούσιους όλους τους πολίτες:

«Κουμπί, που να το πατάμε και ξαφνικά να μετατρέπονται όλοι οι Έλληνες σε πλουσίους, έχουμε δυσκολία» είπε σε συνέντευξή του στο Action.

Μάλιστα, σε σχόλιο του δημοσιογράφου ότι θα πάει λίγες ημέρες στο εξοχικό του σπίτι, με δραματικό ύφος ο Βορίδης απάντησε: «Εσείς έχετε και σπίτι εξοχικό, εγώ δεν έχω» είπε, με τον δημοσιογράφο να του απαντάει: «Εμείς ψάχνουμε το κουμπί που θα τελειώνει ο μήνας στις 25 κι όχι στις 18».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Για όποιον λεει ντροπή ειναι να απαντα ετσι ενας υπουργός, ΝΤΡΟΠΉ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΊΖΕΙ.
    ΤΟ 41 ΤΑΚΑΤΟ…

  2. Ούτε ίχνος ντροπής. Μα κανένας τούς, θρασυτατοι κοπριτες πάρα πολιτικοί.Αλλα τι να κάνεις αφού ο κόσμος τούς ψηφίζει….Καλά να πάθουμε.

  3. Προσέξατε το ύφος του ? Σαν να λέει “και πολύ σας είναι που κάθομαι και σας ακούω να μου μιλάτε για φτώχεια “. Αλλά και οι δημοσιογράφοι, εξ απαλών ονύχων οι ερωτήσεις και καλαμπουράκια με τον φασίστα, αντί να τον στριμώξουν. Αλλά, τόσο τους κόβει, τόσα ξέρουν…..

  4. ΝΤΡΟΠΗ να απαντάει έτσι
    Ο υπουργός επικρατείας….
    Δεν τον κάλεσαν να δίνει βλακωδεις απαντήσεις,αλλά λύσεις ,στα προβλήματα του ελληνικού λαού.
    Αν δενπορει να δώσει λύσεις να απαντήσει με Σεβασμός και αξιοπρέπεια στον Ελληνικό λαό….αλλιώς να ΠΑΟ σπίτι του.

  5. ΥΠΟΛΕΊΜΜΑΤΑ ΤΟΥ Λ Α Ο Σ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗ ΠΟΥ ΜΕ ΥΦΟΣ 40 ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΌΜΦΟ ΚΑΤΑΤΡΟΠΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΊ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΠΑΊΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΖΆΡΙΑ. ΑΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΏΣΟΥΝ ΑΥΤΌ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΆΤΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

  6. Να κάνουμε έρανο και να τον βοηθήσουμε τον φουκαρά τον υπουργό μας, να πάει διακοπές, γιατί κουράζεται πολύ. Είναι λιώμα ο καημενούλης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This