Το πείραμα Κασσελάκη πέτυχε

Must Read

Έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως ο κ. Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε την ίδια ημέρα που έξω από την Κουμουνδούρου διαδήλωναν οι εργαζόμενοι στην «Αυγή» και στο «Κόκκινο» να μπούν εντός του ιστορικού κτηρίου φίλοι, μέλη, γνωστοί και άγνωστοι πολίτες για να συνομιλήσουν μαζί του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να αποδείξει πως ο,τι λέει το εννοεί και προσπαθεί να «χτίσει» την επαφή του με την κοινωνία. Pas mal!

Μόνο που αυτές οι κινήσεις έχουν και τα ρίσκα τους. Όπως, για παράδειγμα, να εισέρχονται στα κεντρικά γραφεία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πολίτες που δεν έχουν και τόσο καλές διαθέσεις απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ή άλλοι που προηγουμένως έχουν «κουρδιστεί» από τους διαδηλωτές εργαζόμενους για τη μη καταβολή των μισθών του Ιουνίου. Η ιδέα της προσέλευσης πολιτών στα κομματικά γραφεία μου λένε ότι ανήκει στον ίδιο τον κ. Κασσελάκη, που, εντάξει, του το πιστώνω, έχει δείξει ότι δεν φοβάται την επαφή με τον κόσμο. Και προπάντων υπηρετεί τη δέσμευσή του για την αδιαμεσολάβητη επαφή του με τους απλούς ανθρώπους. Θα έσπευδα να χειροκροτήσω εάν εξ ίσου αδιαμεσολάβητη ήταν η επικοινωνία του και με τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Λεπτομέρειες!

 

Το πείραμα Κασσελάκη πέτυχε κι ο ίδιος σκέφτεται να το καθιερώσει ανοίγοντας το «σπίτι» συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. Οι επισκέπτες κατευθύνονται κατ’ ευθείαν στο σαλόνι του φιλόξενου 7ου ορόφου, καθώς στους υπόλοιπους ορόφους δεν υπάρχουν αξιοθέατα.

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This