Τελεσίγραφο Τσίπρα σε Κασσελάκη!

Must Read

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα στην Αριστερά. Διαβάσαμε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπορτάζ στην «Εφημερίδα των Συντακτών», το οποίο -απ’ ό,τι φαίνεται- είναι προϊόν συνομιλίας των συναδέλφων Γ. Πετρόπουλου και Ν. Παπαδημητρίου με τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, από το οποίο προκύπτει ότι εκείνος απευθύνει τελευταία…προειδοποίηση στον Κασσελάκη. 

 

Πως, αν προκληθεί εκ νέου για τα οικονομικά του κόμματος, θα μιλήσει δημοσίως και με τρόπο που δεν θα επιτρέπει την παραμικρή αμφισβήτηση. Σημειώνουμε, επίσης, την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο θόρυβος περί «μαύρων» ταμείων είχε αποτέλεσμα να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ οριστικά και ανεπανόρθωτα το ηθικό πλεονέκτημά του.

Το θέμα είναι τι χαρτιά κρατάει ο Κασσελάκης στα χέρια του και κατά πόσον θέλει να έρθει σε οριστική ρήξη με τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς εάν διαθέτει στοιχεία και τα δώσει στην δημοσιότητα, ναι μεν «θωρακίζει» την δική του θέση, αλλά πληγώνει, ίσως ανεπανόρθωτα, το κόμμα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This