Εθνοπατέρες για τα… πανηγύρια

Οι βουλευτές, κυρίως της περιφέρειας, τρέχουν και δεν φτάνουν για να προλάβουν τις γιορτές του καλοκαιριού

Must Read

«Πανηγυριών το ανάγνωσμα» για τους βουλευτές, που τρέχουν και δεν φτάνουν για να καλύψουν τις γιορτές του καλοκαιριού, που δεν είναι και λίγες.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Χθες στο εντευκτήριο μια παρέα βουλευτών διάβαζε το πρόγραμμα των λαϊκών πανηγυριών που έχουν να πάνε τις προσεχείς ημέρες, ξεκινώντας με τη γιορτή της Αγίας Μαρίνας στις 17 Ιουλίου, συνεχίζοντας με τον Αϊ-Λια στις 20, και την Αγία Παρασκευή στις 26 Ιουλίου. Η κορύφωση… του κεφιού έρχεται φυσικά τον Δεκαπενταύγουστο.

Κάθε μέρα περνούν μέσο όρο από τουλάχιστον τρία πανηγύρια των χωριών του νομού τους. Αυτή η κινητικότητα αφορά κυρίως τους βουλευτές της περιφέρειας και λιγότερο τους… Αθηναίους. Οι εν λόγω στο εντευκτήριο της Βουλής συζητούσαν ότι δεν μπορούν να μην ανταποκριθούν σε όλα, καθώς οι ντόπιοι… παρεξηγούνται. Ετσι λοιπόν, ντύνονται, στολίζονται και βουρ για τους χορούς και τα κέφια. Και δεν είναι μόνο ότι πρέπει να παραστούν, είναι αναγκασμένοι να σύρουν και τον χορό. Τι τραβάνε και αυτοί εν μέσω καύσωνα! Θυσίες για τους ψηφοφόρους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εδώ τν αγκάλιαζε ο δήμαρχος ήταν Κ Οικονόμου άλλο λαμόγιο εκεί σε χωριό ήταν που είναι ίδιος δήμος με την ΛΑΡΚΟ αγκαλιές φιλιά δήμαρχος Σταϊκούρας Οικονόμου Κ την άλλη μέρα ο δήμαρχος έβγαζε ανακοινώσεις υπέρ τις ΛΑΡΚΟ ουστ λαμόγια

  2. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΥΠΟΔΟΧΗ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This