Ανεξήγητη σύμπλευση Νατσιού με τον «διώκτη ιερέων», Π. Δημητρά

Must Read

Μεγάλες συζητήσεις εντός και εκτός κοινοβουλίου προκάλεσε η αδιανόητη απόφαση του προέδρου της Νίκης, κ. Δημήτρη Νατσιού, να συνταχθεί με τον λεγόμενο «εθνικό μηνυτή» Π. Δημητρά, πριν από λίγη ώρα στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος διαφόρων ΜΚΟ, στοχοποιεί μέσω κατάθεσης μηνύσεων, ιερείς, πολίτες, οργανώσεις αλλά και πολιτικούς που διατυπώνουν δημόσια προβληματισμούς κατά λ.χ. της αντεθνικής δράσης ψευδομειονοτήτων, ακραίων ισλαμιστών κλπ.

Με μια τέτοια μηνυση είχε στοχοποίησει και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, με την άρση ασυλίας του να συζητείται σήμερα στη βουλή. Στο μεσοδιάστημα όμως, ο μηνυτής Παναγιώτης Δημητράς, έγινε «μηνυόμενος» από το πόρισμα – καταπέλτη της Αρχής για το Ξέπλυμα.

Έπειτα από την έρευνα που διέταξε ο επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, συντάχθηκε πόρισμα το οποίο διαβιβάστηκε ήδη στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο για την άσκηση ποινικών διώξεων κατά Δημητρά!

Κατά την ψηφοφορία λοιπόν για την άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου, ακόμα και κόμματα της αριστεράς όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, καταψήφισαν καθώς το ανυπόστατο της μήνυσης ήταν προφανές.

Προς μεγάλη έκπληξη των κοινοβουλευτικών συντακτών όμως, η Νίκη και προσωπικά ο Δημήτρης Νάτσιος, συντάχθηκαν με τον Παναγιώτη Δημητρά και ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας Βελόπουλου!

Δείτε τα αποτελέσματα της σχετικής ψηφοφορίας:

Η Νίκη ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας Βελόπουλου για τη μήνυση του «διώκτη ιερέων» Δημητρά

Προφανώς ο κ. Νατσιός προέταξε την κομματική σκοπιμότητα έναντι της προάσπισης αρχών και αξιών που ο ίδιος υποτίθεται ότι πρεσβεύει, καθώς ο κ. Δημητράς έχει στραφεί πολλάκις ακόμα και κατά ιερέων για το κήρυγμα από άμβωνος! 

Για του λόγου το ασφαλές, στις 12 Ιανουαρίου 2020 σε Κυριακάτικο κήρυγμα, ο ιερέας του Χαρωπού Σερρών κατακεραύνωσε με τον πύρινο λόγο του συνταξιούχο δάσκαλο που προπαγάνδιζε υπέρ της ύπαρξης δήθεν «μακεδονικής» γλώσσας στα καφενεία του χωριού. Για το ζήτημα αυτό υπέβαλε μήνυση εναντίον του Παπαγιώργη για υποκίνηση ρατσιστικής βίας και μίσους και διέγερση σε πράξεις βίας, ο κ. Παναγιώτης Δημητράς.

Σε άλλη υπόθεση, ο κ. Δημητράς είχε μηνύσει Ιερέα της Μυτιλήνης για “ισλαμοφοβική ρητορική μίσους”

Στην επιστολή του ο ιερέας αναφέρει: “Πολύ πλησίον σε επαφή σχεδόν με την κωμόπολη ‘Μανταμάδος’ υπάρχει η παλαιά μονή, ‘Ο Ταξιάρχης’, σπουδαίο εκκλησιαστικό μνημείο. Ο ‘Ταξιάρχης’ αποτελεί όχι Παλλεσβιακό μόνο προσκύνημα αλλά Πανελλήνιον. Τον ευλαβούνται και τον επικαλούνται και οι άνδρες των ενόπλων μας δυνάμεων και δη της Αεροπορίας και έχουν αναστηλώσει πολεμικό αεροπλάνο στην είσοδο του Προσκυνήματος. Η προσέλευση Χριστιανών από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, είναι ακατάπαυστη και πολυπληθής”, προσθέτοντας: “Στον ναό βρίσκεται αποθησαυρισμένη η ανάγλυφη θαυματουργή εικόνα του Ταξιάρχη αρχαγγέλου Μιχαήλ που πλάστηκε με το ματωμένο χώμα από τον σφαγιασμό των μοναχών από Αγαρηνούς επιδρομείς πειρατές. Και να, που τώρα απόγονοι αυτών των ανθρώπων ήδη άρχισαν να προσβάλλουν τα ιερά και όσιά μας, καταστρέφοντας εικονοστάσια και προκαλώντας βανδαλισμούς σε Εκκλησιές και Εξωκκλήσια της Περιοχής, προγραμματίζεται να εγκατασταθούν τόσο κοντά! Αν είναι δυνατόν! Οι συνέπειες και η επιβάρυνση του χώρου και του πληθυσμού θα είναι δραματικές”.

Ο κ. Δημητράς τον μήνυσε: “για ξενοφοβική και ισλαμοφοβική ρητορική μίσους και διασπορά ψευδών ειδήσεων”!

Προφανώς ο κ. Νατσιός δεν οφείλει εξηγήσεις στον Βελόπουλο, αλλά στους ιερείς που σύρθηκαν στα δικαστήρια από τον κ. Δημητρά, αλλά και στους Μακεδόνες που επικρότησαν το πύρινο κήρυγμα του Παπαγιώργη κατά όσων επιβουλεύονται την εθνική μας ακεραιότητα προπαγανδίζοντας ανύπαρκτες μειονότητες ψευδομακεδόνων…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This