Κατακραυγή για το ξεσάλωμα Αυγενάκη μετά την απόσυρση της μήνυσης από τον υπάλληλο του αεροδρομίου

Το θράσος του ξεσήκωσε το διαδίκτυο - Έκρυψε όλα τα σχόλια στην ανάρτησή του ο βουλευτής

Must Read

Μετά τη γνωστοποίηση της απόσυρσης της μήνυσης από τον 22χρονο υπάλληλο του αεροδρομίου, ο οποίος είχε πέσει θύμα χειροδικίας, απειλής και εξύβρισης από τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο βουλευτής και πρώην Υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε μια δήλωση μνημείο θράσους και αλαζονείας -χαρακτηριστικών της Κυβέρνησης που υπηρετούσε.

Ο βουλευτής Ηρακλείου, χαρακτήρισε την επίθεση σε βάρος του 22χρονου «ατυχές περιστατικό» -όπως ακριβώς έκανε και το θύμα- ενώ δεν έλειψε και η απαραίτητη δόση συνωμοσίας, υποστηρίζοντας ότι το απαράδεκτο και βίαιο περιστατικό… εργαλειοποιήθηκε από «συγκεκριμένους κύκλους που επιζητούν την πολιτική μου εξόντωση»!

Θέλοντας «να βγει κι από πάνω», ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε λόγο για «τοξικότητα», «αδιανόητες υπερβολές», ενώ στα κλου της δήλωσής του, σίγουρα περιλαμβάνεται και το «Λυπάμαι και πάλι για την αναστάτωση που άθελά μου προκάλεσα στον Παναγιώτη».

Άθελά του; Δηλαδή σήκωσε χέρι, τον εξύβρισε και τον απείλησε υποκινούμενος από κάποια… αόρατη δύναμη;

  • Έγραψε στο Twitter (X) ο Λευτέρης Αυγενάκης:

«Ευχαριστώ τον Παναγιώτη για την κατανόησή του σε ένα ατυχές περιστατικό αλλά και τον συγχαίρω για το θάρρος του να αντισταθεί στην απίστευτη εργαλειοποίησή του από συγκεκριμένους κύκλους που επιζητούν την πολιτική μου εξόντωση. Μετά από 14 ημέρες αδιανόητων υπερβολών και παραπληροφόρησης χαίρομαι που επιτέλους το περιστατικό αυτό κλείνει με τον τρόπο που πρέπει. Οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην τοξικότητα που με ευκολία κάποιοι καλλιεργούν και χαίρομαι που ο Παναγιώτης, ένας νέος άνθρωπος μας έδειξε τον δρόμο. Λυπάμαι και πάλι για την αναστάτωση που άθελά μου προκάλεσα στον Παναγιώτη. Συνεχίζουμε…»

Η ανάρτηση αυτή του πρώην Υπουργού, προκάλεσε δεκάδες σχόλια αποδοκιμασίας από χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία ωστόσο, ο Λευτέρης Αυγενάκης φρόντισε να αποκρύψει και να μην τα βλέπει κάποιος που πατάει να δει την ανάρτησή του!

Χωρίς σχόλια…

Επειδή όμως… ουδέν κρυπτόν τη σήμερον ημέρα στο διαδίκτυο, δείτε κάποιες χαρακτηριστικές αντιδράσεις χρηστών κάτω από την ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη για την απόσυρση της μήνυσης, αλλά και τη δήλωσή του:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Παναγιώτη γερά.μην ξεχάσεις να τον ψηφίσεις κιόλας στις επόμενες εκλογές .ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα που εξηγούν γιατί συνέχεια μας αναστατώνουν.οπως οκ Αυγενακης τον Παναγιώτη.παναγιωτη τελικά μήπως σου άξιζε η φαπα;μήπως πρέπει να κάνεις μια δημόσια δήλωση συγνώμης και να εκφράσεις τη λύπη σου που το ατυχές αυτό περιστατικό στέρησε από τον ελληνικό λαό τις υπηρεσίες ενός τόσο μεγάλου πολιτικού ανδρός;Παναγιώτη μπράβο πάντως που τελικά στην πράξη απέδειξε πόσο λεβέντες και φιλόξενοι είμαστε εμείς οι Έλληνες.ειδικα όταν πρόκειται για το σβέρκο και τη φιλοξενία φαπας.

  2. Ο τύπος αυταπόδεικτα τουλάχιστον λόγω συμπεριφοράς είναι ένας αμόρφωτος αληταράς (διότι μόρφωση είναι το πως συμπεριφέρεσαι ) αλλά δεν είναι και είδηση αυτό. Ούτε είδηση είναι ότι τον καλύπτουν οι σαρδανάπαλοι συνάδελφοί του της υποτιθέμενης κυβέρνησης γιουσουφάκι. Δε φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε είναι δεδομένο. Πιστεύετε ότι είναι ο μόνος τέτοιος; Το εύχομαι αλλά δε θα πόνταρα σε αυτό ούτε 10 σεντς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This