Αδελφός του Μάξιμου Χαρακόπουλου ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας – Του ασκήθηκε δίωξη για τα Τέμπη

Ένας ακόμη... γαλάζιος συσχετισμός στην υπόθεση του πολύνεκρου εγκλήματος

Must Read

Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, Αγάπιος Χαρακόπουλος, είναι αδελφός του βουλευτή της ΝΔ Μάξιμου Χαρακόπουλου, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αυθαίρετες παρεμβάσεις στον τόπο του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Είναι ένας ακόμη… γαλάζιος συσχετισμός στην υπόθεση μπαζώματος του πολύνεκρου εγκλήματος.

Ο Αγάπιος Χαρακόπουλος διενεργούσε ως εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ και όφειλε να προφυλάσσει τον χώρο ενεργώντας ως προανακριτική Αρχή τουλάχιστον έως 2/3/2023. «Είχε την προστασία της σκηνής του συμβάντος, ώστε να είναι εφικτή η προανακριτική αξιοποίηση των κάθε λογής στοιχείων, ιχνών, και πειστηρίων» αναφέρεται στην σχετική διάταξη της εισαγγελέως.

Αντ’ αυτού, δεν προέβη σε καμία ενέργεια για να αποτρέψει την μεταφορά φορτηγών με πειστήρια και ανθρώπινο υλικό, όπως αποδείχθηκε. Κοντολογίς, παρενέβη αυθαίρετα «αλλοιώνοντας τον τόπο του συμβάντος και τον πέριξ αυτού χώρο», πράξη στην οποία προέβησαν δύο ακόμη πρόσωπα, στα οποία ασκήθηκαν επίσης διώξεις.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This