Ο Μητσοτάκης στην πρέσα των βουλευτών

Μέρα με τη μέρα  κάνουν πράξη την προειδοποίησή τους ότι «στο εξής δεν θα τα κάνεις όλα μόνος σου, όπως έκανες πέντε χρόνια τώρα, και θα μας ρωτάς»

Must Read

Τα ζόρια του Κυριάκου Μητσοτάκη με βουλευτές της Ν.Δ. που πλέον τον… τραβάνε από το μανίκι όχι μόνο συνεχίζονται, αλλά κάθε μέρα γίνονται και πιο έντονα, αφού πλέον είναι αποφασισμένοι να μην τον αφήνουν να χαράσσει πολιτική και να παίρνει αποφάσεις με τους «μυστικοσυμβούλους του Μαξίμου» και εν αγνοία των βουλευτών.

Μετά την πρώτη του μετεκλογική ήττα μέσα στο ίδιο του το κόμμα, με την κόκκινη κάρτα που έδειξαν βουλευτές της Ν.Δ. στην επιλογή του να τεθεί ως επικεφαλής της Αρχής Ιατρικώς υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής η Κατερίνα Φουντεδάκη, η οποία, μάλιστα, ήταν και η συντάκτρια του νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, οι εσωκομματικές ισορροπίες φαίνεται να αλλάζουν ταχύτατα, καθώς η σύγκρουση του Κυριάκου Μητσοτάκη με μεγάλη μερίδα βουλευτών της Ν.Δ. είναι πλέον δεδομένη, καθώς μέρα με τη μέρα κάνουν πράξη την προειδοποίησή τους ότι «στο εξής δεν θα τα κάνεις όλα μόνος σου, όπως έκανες πέντε χρόνια τώρα, και θα μας ρωτάς».

Έπειτα, λοιπόν, από αυτό το πρώτο εσωκοινουβουλευτικό χτύπημα, χθες έγινε γνωστό, από δημοσίευμα του newsbreak.gr, ότι σε γνωστή ταβέρνα στο Παγκράτι βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μαζί με τους «γαλάζιους» βουλευτές Κατσανιώτη, Μπαραλιάκο, Μπουκώρο, Βασιλειάδη (Πέλλας) και τον συντοπίτη του Χρυσομάλλη.

Θυμίζουμε ότι πριν από είκοσι μέρες είχε γίνει ανάλογη μάζωξη στην ίδια ταβέρνα, με οργανωτή τότε τον βουλευτή  Νότη Μηταράκη, ο οποίος χθες επαίνεσε μεν, «έσφαξε με το βαμβάκι» δε την ηγεσία της Ν.Δ. για την απόφασή της να ανακαλέσει την απόφαση για την κυρία Φουντεδάκη…

Ο Νότης Μηταράκης, μιλώντας στο Open, είπε χαρακτηριστικά: «Πολύ θετική η άμεση αντίδραση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας στις απόψεις των βουλευτών. Απρεπής και αμετροεπής η δήλωση της κυρίας Φουντεδάκη, λες και είχε ή κάποιοι της έδωσαν την αίσθηση ότι έχει δικαίωμα επιβολής επί των βουλευτών»!

Κατερίνα Φουντεδάκη

Οι αντιδράσεις βουλευτών άρχισαν μετά το άσχημο για τη Ν.Δ. αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε τις επόμενες μέρες να συρθεί σε μια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, από τις πιο επεισοδιακές των τελευταίων χρόνων, όπου έγινε αποδέκτης έντονης δυσαρέσκειας.

Ακολούθησαν δηλώσεις βουλευτών που εξέφρασαν ανοιχτά τη διαφωνία τους με την (πιθανή) επανεκλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Προεδρία τη Δημοκρατίας – υπολογίζεται ότι είναι περίπου 20 αυτοί που δηλώνουν πως δεν θα την ψηφίσουν.

Μετά ήρθαν οι ομιλίες των Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή που αμφισβήτησαν στο σύνολό της την κυβερνητική πολιτική.

Γεγονός είναι, πάντως, ότι ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει φτάσει σε σημείο να αμφισβητείται έντονα σε επιτροπές, σε ταβέρνες, σε ομιλίες και σε τηλεοπτικά πάνελ από τους δικούς του βουλευτές.

*πηγή: εφημερίδα «δημοκρατία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Π@π@ρια κάνουν…πέντε χρόνια είχαν πιεί το αμίλητο νερό …τώρα που βλέπουν στον ορίζοντα ότι έρχονται εκλογές κάνουν … την…”αντίσταση” ; Όλα τα ψήφιζαν για τη φτωχοποίησήμας αλλά θα πάρουν το….μακρί μανωλάκη! Να πάνε στοn @γύριστο και ακόμα παραπέρα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This