Η μικρή  Άννα από την Κοζάνη…

Must Read

Ενθουσιάστηκα  κι εγώ εν μέσω θέρους από το εξαιρετικό βίντεο με το οποίο η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, το μικρό αθώο κορίτσι των 15 ετών από την Κοζάνη που ενώ ήξερε μόνο τον τοπικό κρόκο, αλλά κατάφερε κι έγινε σπουδαία πολιτικός,  συνόδευσε την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Ελπίζω η αιώνια μικρή κυρία Άννα να έχει εγγραφεί ήδη μέλος του κόμματος από το οποίο αποχώρησε το 2013 αφήνοντας σύξυλο τον κ. Βαγγέλη Βενιζέλο , ώστε να είναι και συμβατή με το πράσινο καταστατικό. Στο ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο οι περισσότεροι στοιχηματίζουν ότι η κυρία Διαμαντοπούλου εξωθήθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου και τον κ. Μητσοτάκη στην επιλογή να διεδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ούτως ώστε αργότερα κι επειδή αυτοδυναμία για τη ΝΔ γιόκ, ο σημερινός πρωθυπουργός να βρει έναν πρόθυμο κυβερνητικό σύμμαχο στο ΠΑΣΟΚ της κυρίας Διαμαντοπούλου.

@andreas.papandreo6 εσείς κυρία #διαμαντοπουλου είστε #πασοκ ♬ πρωτότυπος ήχος – Andreas papandreou

Φοβερό σενάριο για να είναι αληθινό.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι-πολύ λιγότεροι ομολογώ- που πιστεύουν ότι η κυρία Άννα λειτούργησε μόνη της μόνο και μόνο για να υπηρετήσει τη φιλοδοξία της να γίνει κάποια στιγμή πρωθυπουργός.

Όσοι την ξέρουν από το ΠΑΣΟΚ και δεν είναι λίγοι θυμίζουν με ελεγχόμενες εκτοξεύσεις δηλητηρίου τα όσα συνέβησαν στη Χαριλάου Τρικούπη στη μάχη για την ανάδειξη ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Εν έτει 2007 κι ενώ ο κ. Βενιζέλος έχει πάει στο Ζάππειο, έχει λουστεί με μία φραπεδιά κι έχει θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία γίνεται μία άτυπη συγκέντρωση σημιτικών στελεχών στο σπίτι της κυρίας Άννας κάπου  στη Γλυφάδα.

 

Εκεί, λένε, όσοι αφηγούνται αυτές τις ανεπανάληπτες πασοκικές ιστορίες τονίστηκε ρητώς ότι θα υποστηριχθεί η υποψηφιότητα Βενιζέλου και ουχί του κ. Γεωργίου Παπανδρέου που μόλις είχε (ξανα)χάσει από τον Κ. Καραμανλή με μεγάλη διαφορά.  Όμως την επομένη στην Συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε η κυρία Άννα εξήγησε με την ομιλία της τους λόγους για τους οποίους θα υποστήριζε την υποψηφιότητα ΓΑΠ.

Ήταν την ίδια ημέρα που ο σύζυγος της κυρίας Διαμαντοπούλου εξηγούσε στους έξαλλους συντρόφους της προηγούμενης βραδιάς πως η Άννα δεν είχε άλλη επιλογή από το να στηρίξει Παπανδρέου περιμένοντας την στιγμή που δεν επρόκειτο να αργήσει λόγω… περιορισμένων ικανοτήτων να αναλάβει εκείνη την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Τί 2007 τί 2024 ! Ούτε εικοσαετία δεν συμπληρώθηκε από τότε. Και η κυρία Άννα δηλώνει έτοιμη να πάρει το κόμμα και να γίνει πρωθυπουργός.

Όσοι γνωρίζουν λένε ότι η εκλογή της αποτελεί την ασφαλέστερη εγγύηση για μία διάσπαση του ΠΑΣΟΚ.

 

Επανέρχομαι όμως στο θέμα Κυριάκος Μητσοτάκης για να σχολιάσω ότι εμφανίζεται θυμωμένος από τα ξεστρατίσματα της κυρίας Άννας γι’ αυτό και δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη  για την πιθανότητα εκλογής της. Οι υποστηρικτές αυτής της πολιτικής ερμηνείας επιμένουν ότι η προσήλωση της μικρής Άννας που μεγάλωσε μεταρρυθμίζοντας γενιές και γενιές, στον κ. Πρωθυπουργό, είχε ως αποκλειστικό στόχο την εξασφάλιση του πολιτικού της μέλλοντος και τίποτε άλλο.

Αν κάτι τέτοιο θεωρεί και ο κ. Κυριάκος τότε κατανοώ την ξινίλα με οξύτητα μπαλσάμικου που έβγαλε στο πανελλήνιο.

Κυρία επί των τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This