Γέλια μέχρι δακρύων με την ατάκα του Άδωνι για «ντου» στην Τουρκία

Must Read

Λογικά στην Άγκυρα ακόμα κλαίνε από τα γέλια μετά το τραγελαφικό σόου του Άδωνι Γεωργιάδη, στον απόηχο του εξευτελισμού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ερντογάν να κινεί τα νήματα ακόμα και στην εσωτερική μας πολιτική.

Αφού άφησε ακάλυπτο τον Νίκο Δένδια μετά την επίθεση του Σουλτάνου που απαίτησε να τον βάλει στη θέση του ο Μητσοτάκης, αφού δεν έβγαλε λέξη για τις προκλήσεις γύρω από το Κυπριακό, ο Έλληνας πρωθυπουργός σκύβει το κεφάλι και αποτελεί απειλή για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Με φόντο αυτές τις τραγικές εξελίξεις, ο Άδωνις Γεωργιάδης έρχεται να ξεστομίσει ότι με τα F-35, μπορούμε κι εμείς ξαφνικά να πάμε μια νύχτα στην Τουρκία

«Αγοράζοντας τα F-35 γινόμαστε πιο σκληροί, αγοράζοντας φρεγάτες γινόμαστε πιο σκληροί. Αγοράζοντας Viper F16, κάνοντας αμυντικές συμμαχίες με την Αμερική, τη Γαλλία, γινόμαστε πιο σκληροί» είπε ο Άδωνις και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Εγώ ακούω αυτά τα ‘’μια νύχτα ξαφνικά’’ και με πιάνουν τα γέλια. Με τα F-35 μπορούμε εμείς να πάμε ξαφνικά μια νύχτα στην Τουρκία».

Από τη μια συμπεριφέρεται σαν υποχείριο του Ερντογάν και αδειάζει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, από την άλλη θα μπει στην Τουρκία ο Μητσοτάκης; Και στην τελική ποιος γελάει με ποιον;

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ως ψηφοφόρος του Βόρειου τομέα, πρέπει να ζητήσω συγνώμη για όλους αυτούς/ες που έχουμε στείλει στη Βουλή.
    Συγνώμη αδέλφια!!!!

  2. ..
    ..Οι κάθε:
    «Εχω λεφτά με ουρά,σας κλέβω και σας δουλεύω όποτε γουστάρω και σας λέω ότι μ@λακίες νά ναι για να κάνετε ντόρο»…,Δεν είναι θέματα για δημοσίευση..
    Είναι σκέτο πύον τόσο αυτών που ανέχονται τέτοια άτομα να λένε και να κάνουν αυτά που λένε και κάνουν..Οσο κι αυτών που ακόμη δίνουν βήμα και λόγο σε τέτοια άτομα..

    ..Πάντα ελεεινοί και γελοίοι αυτοί οι φασίστες ρε παιδί μου…
    θρασύδειλα μνπνα καθώς κ εμετικοί τύποι..
    Βέβαια,αυτός ο γλειώδης ουραγκοτάγκος εδώ..δεν έχει ούτε την ελάχιστη τσίπα ..Πραγματική σκ@τίλα!..
    ..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This