Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες Βορίδη από το μνημόσυνο στο Μάτι, για να μας πείσει περί της οδύνης του

Έξι χρόνια μετά και ούτε το Πολεοδομικό Σχέδιο δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή

Must Read

6 χρόνια έχουν περάσει από τη «μαύρη» μέρα της τραγωδίας στο Μάτι, εκεί που 104 συμπολίτες μας άφησαν την τελευταία τους πνοή, κυριολεκτικά μαρτυρώντας.

Στο μνημόσυνο που τελέστηκε τον πρωθυπουργό εκπροσώπησε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο οποίος μάλιστα ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση για «την εθνική τραγωδία που κόστισε τη ζωή 104 συμπολιτών μας»:

«Έξι χρόνια μετά τη φονική πυρκαγιά στεκόμαστε με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων. Είναι καθήκον μας να μην επιτρέψουμε να συμβεί ποτέ ξανά, αυτό που συνέβη στο Μάτι».

 

Εκείνο πάντως που αξίζει σχολιασμού είναι η επιλογή των ασπρόμαυρων φωτογραφιών, για να τονιστεί η θλίψη και η οδύνη του κύριου υπουργού, αν και ούτε το πολυδιαφημισμένο πρωτοποριακό Πολεοδομικό Σχέδιο για το Μάτι δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή! Ποιος «δουλεύει» ποιόν σε αυτή τη χώρα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This