Βουλή: Ραντεβού στα δικαστήρια δίνουν Γκραμπόφσκι – Ακρίτα

Must Read

Ομόφωνα εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής την άρση ασυλίας της Έλενας Ακρίτα μετά την μήνυση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι. Και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρέστη στη συνεδρίαση και ζήτησε την άρση της ασυλίας της.

Η Ελ. Ακρίτα πήγε η ίδια στην Επιτροπή Δεοντολογίας και ζήτησε να αρθεί η ασυλία της. «Σέβομαι τη Δικαιοσύνη, θα δώσω τον δικαστικό αγώνα», φέρεται να είπε. Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι θα πάει στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπέρ της συζύγου του όμως η Μ. Γκραμπόφσκι δεν τον πρότεινε ως μάρτυρας και έβαλε τον Μάκη Βορίδη!

Στην Επιτροπή υπήρξε εισήγηση για άρση ασυλίας της Ακρίτα και για δεύτερη παλαιότερη υπόθεση, πάλι για μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από την δημοσιογράφο Λίνα Κλείτου, σε μια περίπτωση που είχαν αλληλομηνυθεί.

Εισήγηση υπήρξε και για άρση ασυλίας του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μπιάγκη για θέμα με το πόθεν έσχες του όταν ήταν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This