Απίστευτο: Η σύμβουλος του Άδωνι είχε «πρωταγωνιστήσει» και σε κόντρα Βελόπουλου – Άδωνι!

Must Read

Βίντεο με τη σύμβουλο του Άδωνι Γεωργιάδη Νατάσα Πετρούλια  να «πρωταγωνιστεί» σε κόντρα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, η ίδια φαίνεται να κάνει γκριμάτσες και να γελάει κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ανάμεσα στον υπουργό Υγείας και τον κ. Βελόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης που διεγράφη με εντολή Κασσελάκη, μετά το επεισόδια υποστήριξε: «Μια κυρία, συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο του 1.750.000 ευρώ αντί για 300.000 ευρώ, κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της. Ήταν υποτιμητικό. Της είπα να μην στρίβει τη μούρη της» είπε στον ALPHA.

 




 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Καλά, μιλάμε για το πιο γελοίο πολιτικό σύστημα! Αυτοί θα φτάσουν να κάνουν ήρωα και τον Πολακη με τον τρόπο που προσπαθούν να τον εκθέσουν. Ποιοι; Οι πιο τεράστιοι υποκριτές και ψεύτες.

  2. Άρα η κυρία έχει παρελθόν.Διοτι είπαμε ότι Πολακης είναι άξεστος και αψής αλλά προφανώς κάτι τον προκάλεσε για να επιτεθεί λεκτικά στη κυρία. Βέβαια έχει δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.

  3. Η υποκρισία και καλά «έκλαιγε». Όταν η δικτατορία εκλεινε τα σπίτια των ανεμβολίαστων συμπατριωτών μας δεν την είδα να συγκινείται. Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This