Κορόιδο Έλληνα

Must Read

Ο Άδωνις Γεωργιάδης «επέπληξε» διαδικτυακά τον Στέφανο Κασσελάκη επειδή  ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορά στα υπέρογκα τραπεζικά χρέη της Νέας Δημοκρατίας σε ανάρτησή του για τις οφειλές του ΣΥΡΙΖΑ σε εργαζόμενους.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος-μπαταχτσή υποστήριξε μάλιστα, ότι τα χρέη της ΝΔ «φούσκωσαν» λόγω της μείωσης της χρηματοδότησης των κομμάτων επί μνημονίων.

Όπως δείχνουν οι ισολογισμοί όμως, αντί να μειωθούν οι δαπάνες λόγω της μείωσης της κρατικής επιχορήγησης, η ΝΔ συνέχισε να δανείζεται και να ξοδεύει ασύστολα.

Φτάνοντας σήμερα να χρωστά στις τράπεζες σχεδόν 500 εκατομμύρια ευρώ, για τα οποία… δεν ανοίγει μύτη, ενώ δεν διαφαίνεται καμία διάθεση αποπληρωμής, αντίθετα, οι σπατάλες ολοένα και αυξάνονται στις πλάτες των κορόιδων. Και έχει το θράσος ο Άδωνις Γεωργιάδης να μιλάει κι από πάνω.

Όλοι οι ταλαίπωροι Έλληνες που έχασαν τα σπίτια τους, τις επιχειρήσεις τους, τους κόπους μιας ζωής από τη μείωση των εσόδων τους, τι ήταν δηλαδή; Κορόιδα; Μ@λ@κες;

  • Να τι έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του προς τον Στέφανο Κασσελάκη:

Θέλει μεγάλο θράσος ο @skasselakis  να συγκρίνει τα χρέη της ΝΔ. προς τις Τράπεζες, λόγω της μειώσεως της χρηματοδοτήσεως των κομμάτων επί Μνημονίων, με τα χρέη του @syriza_gr  προς εργαζομένους!!! Ο @kmitsotakis  κύριε Κασσελάκη παρά την δεινή πράγματι οικονομική κατάσταση του Κόμματος, δεν διανοήθηκε ποτέ να αφήσει απλήρωτους εργαζομένους, όπως φυσικά και κανένας προηγούμενος Πρόεδρός μας….εσείς όχι μόνον τους χρωστάτε δώρα και μισθούς αλλά πήγατε ταυτόχρονα και για πολυτελείς διακοπές για να δείξετε πόσο αδιάφορη η ταλαιπωρία τους σας είναι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι άνθρωποι της ΝΔ πληρώνονται από τα δάνεια τα οποία θα αποπληρώσει ο ελληνικός λαός. Αχ Σπύρο είσαι απαιχτος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This