Η «υπολοχαγός Νατάσα» του στρατηγού Αδώνιδος…

Must Read

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, προσωπικά, αναγνωρίζω ως μία και μοναδική Νατάσα, το ίνδαλμά μου, την κυρία Παζαίτη-Καραμανλή. Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ ωστόσο θα κάνω σήμερα κάποιες εκπτώσεις, -άλλωστε ο Αύγουστος είναι ο μήνας των προσφορών-για να σάς παρουσιάσω μία άλλη Νατάσα που εισέβαλε αίφνης στη δημόσια συζήτηση χάριν στον αυθορμητισμό του αψύ Σφακιανού, που δεν χρειάζεται άλλες συστάσεις. Αναφέρομαι στην κυρία Νατάσα Πετρούλια την συμπαθή κυρία από την Αρκαδία που κόστισε στον κ. Παύλο Πολάκη τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή συριζολόγος δεν είμαι και -φεύ-, δεν επιθυμώ να γίνω σάς παραπέμπω για πληροφορίες περί τα πολακικά στο ρεπορτάζ της εφημερίδας για όσα λαμβάνουν χώρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. (Ως πότε άραγε;)

 

Η κυρία Νατάσα του Πετρούλια βρίσκεται αρκετά χρόνια κοντά στον κ. Σπυρίδωνα Άδωνι Γεωργιάδη μολονότι η καρδιά της ανήκε παιδιόθεν στο ΠΑΣΟΚ. Το γεγονός ότι υπήρξε υποψηφία με το Κίνημα το επιβεβαιώνει. Όπως και η πολύχρονη θητεία της ως αιρετής στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Αρκαδίας την περίοδο από το 1999 έως το 2007. Πρόκειται πάντως για μεγάλο ταλέντο αφού εμφανίζεται και ως συγγραφέας και ως θεατρολόγος και ηθοποιός, ως νομικός και ως blogger και ως δημοσιογράφος στην ιστοσελίδα Ζούγκλα, παρακαλώ. Αεικίνητη όπως και η κάτω σιαγόνα της θα έλεγα η γυναίκα, γνωρίζοντας πλέον με βάση της δική της δήλωση ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας όπως αρχικά είχε ειπωθεί για να αιτιολογηθούν οι γκριμάτσες της.

 

Καριέρα στο Λονδίνο

 

Οι κακές γλώσσες και δεν είναι λίγες, αναφέρουν ότι το εμφανές, κάποιες φορές, στράβωμα του προσώπου της, αυτό που ερέθισε αδικαιολόγητα  τον κ. Παύλο, προέκυψε στο διάστημα που η ίδια βρισκόταν στο Λονδίνο. Σύμφωνα με το βιογραφικό της η δικηγόρος-ποινικολόγος και Νομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων από το 2015 εργαζόταν στη βρετανική πρωτεύουσα. Εκεί λένε, έπεσε θύμα ενός  πλαστικού χειρουργού ο οποίος σε μία προσπάθεια αισθητικής βελτίωσης της προκάλεσε το πρόβλημα που δυστυχώς είναι εμφανές στο γλυκό πρόσωπό της αλλά προφανώς δεν διορθώνεται. Ως γυναίκα δηλώνω ότι συμπάσχω. Πάντως επειδή μού τα μετέφεραν λίγο μπερδεμένα δεν κατάλαβα τί ακριβώς έκανε στο Λονδίνο η κυρία Νατάσα. Εργαζόταν ως νομική σύμβουλος, ή ως ηθοποιός; Είχε κάποια απασχόληση ως δημοσιογράφος ή μήπως παρέδιδε μαθήματα ορθοφωνίας;. Μήπως πάλι ανανέωνε στο Λονδίνο τις γνώσεις της στην Ιστορία της Τέχνης, τομέα στον οποίο επίσης έχει φοιτήσει; Εδώ θα σάς γελάσω.

 

 

 

Η ξεναγός της Αρκαδίας

 

Η υπολοχαγός Νατάσα (του Άδωνι) είναι  πάντως παντρεμένη κι έχει κι ένα τέκνο. Με τον σύζυγό της κ. Πέτρο Σαραντάκη η πολυπράγμων κυρία Πετρούλια συνέγραψε ένα βιβλίο για την Αρκαδία που τιτλοφορείται: «Περιήγηση Αρκαδίας». Εντυπωσιακό. Το βιβλίο περιλαμβάνει 26 διαδρομές που διασχίζουν ολόκληρο τον Νομό της Πελοποννήσου και αποκαλύπτουν στον αναγνώστη «την ιστορία, τον πολιτισμό, τη φυσική ομορφιά και την τουριστική υποδομή που σε προκαλεί αισθητικά, να τον νιώσεις και να τον εννοήσεις». Αχ βρε έρμε κ. Παύλε, δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Μεταξύ άλλων η κυρία Νατάσα δημιούργησε και blog δωρεάν νομικών συμβουλών για αναξιοπαθούντες. Total ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ δηλαδή, αν και στις εσωκομματικές του 2021 υποψιάζομαι ότι λόγω της συνεργασίας με τον υπουργό της ξεριζωμένης καρδιάς του ΕΣΥ κ. Άδωνι, μάλλον το βόλι της κατευθύνθηκε προς τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο των πεσόντων Δημοκρατών.

 

 

 

Προσωπική φωτογράφος

 

Προσωπικά θαυμάζω την κυρία Πετρούλια όχι μόνο για την υπερδραστηριότητά της αλλά και την ικανότητά της στο να βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες. Δεν αναφέρομαι στις 650 φωτογραφίες του βιβλίου της με λόφους, ραχούλες, ποτάμια και χωματόδρομους της εξωτικής Αρκαδίας αλλά σε εκείνες με τις οποίες φορτώνει τη μνήμη του  κινητού της με πρωταγωνιστή τον κ. Παύλο Πολάκη ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο και πριν το συμβάν με τον σπαραγμό της κυρίας Αθηνάς Λινού, είχε καταγγείλει την συνεργάτιδα του Αδώνιδος ότι τον φωτογράφιζε την ώρα που εκείνος αγόρευε απέναντι στον υπουργό Υγείας και Επιτάξεων… Με τις υγείες μας!

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ότι ζούμε μέσα στη μιζέρια και την ευτέλεια το γνωρίζουμε. Μη μας ‘το τρίβετε στη μούρη διαρκώς’, παρακαλώ. Υπάρχουν ακόμα παιδιά σ’αυτόν τον τόπο και θα τους άξιζαν καλύτερο κοινωνικό περιβάλλον και πρότυπα ήθους. Κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα προβάλλει.

  2. Ειναι ΠΑΣΟΚ αλλα δουλευει για τον Α. Γεωργιαδη. Μας δουλευει ? Εκτος και αν ειναι ερωμενη του οποτε το πραγμα αλλαζει .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This