Ο Άδωνις «καρφώνει» την Λινού: Ναι, της δίναμε κρατικό χρήμα!

Must Read

Απίστευτο κάρφωμα του Άδωνι Γεωργιάδη στην Αθηνά Λινού πριν από λίγο με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο X!

Η ανάρτηση του έρχεται να επιτείνει τον σάλο που έχει ξεσπάσει από την αποκάλυψη ότι η βουλευτής του ΣυΡιζΑ που πρόσφατα «δάκρυσε» για συνεργάτιδά του Άδωνι αλλά και χειροκροτούσε τον υπουργό υγείας μέσα στο κοινοβούλιο, είχε εισπράξει εκατομμύρια κρατικού χρήματος από το «σύστημα Μητσοτάκη»!

Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο: Δάκρυσαν οι Έλληνες βλέποντας πόσα έχει εισπράξει το Ινστιτούτο της Αθηνάς Λινού από το σύστημα Μητσοτάκη

Ο υπουργός υγείας με την ανάρτηση του επιβεβαιώνει ότι το ινστιτούτο της οικογένειας Λινού έχει εισπράξει πακτωλό χρημάτων, λέγοντας μάλιστα ότι ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε το συγκεκριμένο γεγονός όταν την τοποθετούσε στο ψηφοδέλτιο του ΣυΡιζΑ!

Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης καρφώνει τόσο βάναυσα μία πολιτικό που τον στήριξε προκλητικά και εξόφθαλμα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μάλλον επιβεβαιώνεται το ρητό: «Αν θες φίλο στην πολιτική, πάρε σκύλο»!

Κάθε η μέρα που ο Στέφανος Κασσελάκης διατηρεί την κυρία Λινού στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣυΡιζΑ, είναι σα να επιβραβεύει αυτή την απίστευτη σχέση διαπλοκής και συναλλαγής με κρατικό χρήμα, δοσμένο μάλιστα από το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This