«Πάρτι» στο Twitter (Χ) για τον γιατρό που αποθέωσε τον Άδωνι

Χαμός κάτω από την ανάρτηση του Άδωνι με το αποθεωτικό μήνυμα από γιατρό

Must Read

Καταιγισμό σχολίων έχει προκαλέσει η ανάρτηση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter (Χ), ο οποίος αφού τα «άκουσε» για τα καλά από τους γιατρούς του νοσοκομείου της Κω, ξεπέρασε κάθε όριο αλαζονείες, δημοσιεύοντας μήνυμα από γιατρό, ο οποίος τον αποθεώνει για τα πεπραγμένα του στο ΕΣΥ.

«Είναι σημαντικό να μοιραστώ μαζί σας ότι, πέραν της κριτικής, που κάποιοι ασκούν άδολα και κάποιοι ασκούν αποκλειστικά για λόγους αντιπολίτευσης, λαμβάνω από προχθές για την περιοδεία μου, και αρκετά τιμητικά για εμένα σχόλια» γράφει ο Γεωργιάδης και συμπληρώνει ότι πρόκειται για μια «από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου της Δωδεκανήσου». Όπως σχολιάζουν όμως και όλοι οι χρήστες κάτω από την ανάρτηση, ο Άδωνις ξέχασε όμως να πει ότι ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ και στέλεχος του κόμματος.

«Τα γαλάζια παιδιά ανταλλάζουν φιλοφρονήσεις το ένα για το άλλο» γράφει κάποιος στα σχόλια ενώ άλλος σχολιάζει «Είναι από αυτούς που σας ψηφίζουν 18 χρόνια, όπως είπατε στην γιατρό που σας έλεγε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά; Σα δεν ντρέπεστε!»

Δείτε μόνο μερικά από τα σχόλια των χρηστών που κατακεραυνώνουν τον Άδωνι:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This