Η πέμπτη φάλαγγα της Τουρκίας, εδρεύει στο Μέγαρο Μαξίμου

Must Read

Πριν από λίγες ημέρες ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γρίβας έκανε λόγο για την δράση προπαγανδιστών που προωθούν την θέση και τα συμφέροντα της Τουρκίας εντός Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας την «πέμπτη φάλαγγα». Αμέσως, ο συγκεκριμένος προπαγανδιστικός μηχανισμός που απαρτίζεται κυρίως από ανώνυμους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκίνησε επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα του πατριώτη καθηγητή. Επιβεβαιώνοντας έτσι τις καταγγελίες.

Η κατάσταση όμως έχει εκτραχυνθεί σε τέτοιο βαθμό που τα συγκεκριμένα ελληνόφωνα ανθρωποειδή, τις τελευταίες ώρες έχουν επιδοθεί σε μία εκστρατεία παραπληροφόρησης, προκειμένου να «ενημερώσουν» το πανελλήνιο ότι η αεροπορική βάση που κατασκευάζει η Τουρκία απέναντι από την Ρόδο και την Κω, στην οποία θα σταθμεύουν μαχητικά F 16 και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, δεν έχει στόχο την Ελλάδα αλλά κάποιον άλλον, αόρατο εχθρό!

Με μία προσεκτική μελέτη των αναρτήσεων των συγκεκριμένων ανθελλήνων, βλέπουμε συνεχείς και συντονισμένους «ύμνους» για την πεφωτισμένη ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη! Από κοντά, και οι διθυραμβικές αναρτήσεις για το Αζερμπαϊτζάν και τον Αλίεφ, μαζί με ύβρεις για την Αρμενία, τους Αρμένιους, αλλά και τους Κύπριους αδελφούς μας. Να υπενθυμίσουμε ότι στα κιτάπια της Κομισιόν βρίσκεται ακόμα το τεράστιο σκάνδαλο με το μαύρο χρήμα που μοίραζε το Αζερμπαϊτζάν σε δυτικούς πολιτικούς, δημοσιογράφους και λομπίστες προκειμένου να καλύπτει τα εγκλήματα του.

Μόνο ένας ηλίθιος δεν θα αντιλαμβανόταν ότι η συγκεκριμένη συμμορία συνιστά τουρκική πέμπτη φάλαγγα που σχετίζεται άμεσα με το Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτό είναι ένα ενδεικτικό δείγμα για το πόσο ηλίθιους θεωρούν τους Έλληνες…

Δεν έχουν αντιληφθεί φαίνεται πόσο εύκολα το 41% έγινε 28%..,

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This