Κ. Βελόπουλος: «Η Αν. Αττική έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός, παρά τις διθυραμβικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης»

«Η αλήθεια είναι ότι με τη ΝΔ η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα απέραντο ''αποτεφρωτήριο''»

Must Read

Την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προστατεύσει την χώρα από τις τεράστιες πυρκαγιές, που μετατρέπουν σε στάχτη ανθρώπινες περιουσίες και στρέμματα γης, αναδεικνύει με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή την πύρινη κόλαση στην Ανατολική Αττική.

«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. οφείλει να παραιτηθεί πριν καεί και το τελευταίο δέντρο», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του και συνεχίζει:

«Η Ανατολική Αττική έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός, παρά τις διθυραμβικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης πριν από λίγες μόλις εβδομάδες, με τις οποίες διατυμπάνιζε τα ”εξελιγμένα συστήματα” δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης. Η αλήθεια είναι ότι με τη ΝΔ η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα απέραντο ”αποτεφρωτήριο”. Η κυβέρνηση εάν ήταν ”απλώς ανίκανη” να προστατεύσει την φύση και τις περιουσίες των Ελλήνων, θα έπρεπε ήδη να έχει νομοθετήσει την πλήρη απαγόρευση τοποθέτησης ανεμογεννητριών στις καμένες εκτάσεις, με αναδρομική ισχύ για το σύνολο της επικράτειας». 

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επισημαίνει: «Άπαξ και δεν το κάνει, τότε γίνεται συνεργός σε ένα απεχθές έγκλημα από το οποίο ”συμπτωματικά” οφελούνται οι αδηφάγοι ολιγάρχες της ενέργειας. Η παραίτηση της κυβέρνησης είναι μονόδρομος, πριν καεί και το τελευταίο δέντρο στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This