Άφαντη η οικογένεια Μητσοτάκη από την κηδεία του Θεόδωρου Μπεχράκη!

Must Read

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία για το εμβληματικό στέλεχος της Ν.Δ. αλλά και τον διαχρονικά στενό συνεργάτη της οικογένειας Μητσοτάκη, Θεόδωρο Μπεχράκη.

Εντύπωση στους παρευρισκόμενους έκανε η εκκωφαντική απουσία της οικογένειας Μητσοτάκη από την τελετή, αλλά και γενικότερα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο μόνος κυβερνητικός που παρευρέθη, ήταν ο Μάριος Θεμιστοκλέους, ο οποίος και αυτός προέρχεται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ούτε η Ντόρα Μπακογιάννη, ούτε ο Κώστας Μπακογιάννης, ούτε οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη η οποία ευεργετήθηκε από την πολιτική παρουσία του Θεόδωρου Μπεχράκη δεν τον συνόδεψε στο τελευταίο του ταξίδι.

Αντίθετα, παρόν – και προς τιμήν του – ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας!

Την τιμή της παράταξης έσωσαν ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο Νικήτας Κακλαμάνης, οι οποίοι εκφώνησαν και συγκλονιστικές ομιλίες για τον εκλιπόντα.

Ειδικά ο Προκόπης Παυλόπουλος, υπενθύμισε ότι ο Θεόδωρος Μπεχράκης ενσάρκωνε τις διαχρονικές αξίες της παράταξης. Δίνοντας έτσι και την εξήγηση για την εκκωφαντική απουσία της οικογένειας Μητσοτάκη, η οποία φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές, τις αξίες και την ίδια την παράταξη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο τα μέλη της οικογενειακής συμμορίας Μητσοτάκη, χωρίς ντροπή δήλωναν προχθές η αδίστακτη Ντόρα και ο αυτιστικός Κούλης ότι ο εκλιπών ήταν πολύ καλός τους φίλος (προφανώς όσο τους εξυπηρετούσε) αλλά τον ξέχασαν διότι νεκρός δεν μπορεί να τους προσφέρει τίποτα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This