Σακελλαροπούλου: Η γυναίκα που ευθύνεται για την καταστροφή του περιβάλλοντος μάς κάλεσε να προστατέψουμε το περιβάλλον

Must Read

Μετά το παραμύθι με την καφέ αράχνη – δολοφόνου του Κατακόλου, θεωρήσαμε πως το βαρέλι είχε πιάσει πάτο. Λάθος.

Πριν από λίγες ώρες, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία βρισκόταν εξαφανισμένη σε πολυημέρες διακοπές στη Λέσβο, εμφανίστηκε για να ευχηθεί για την μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Πως κατέληξε στο μήνυμα της;

«Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας»!!!

Η γυναίκα που φέρει την κυρία ευθύνη για την ολοκληρωτική καταστροφή του περιβάλλοντος, καθώς ως μέλος και μετέπειτα πρόεδρος του ΣτΕ φρόντισε να μπορούν να τοποθετούνται ανεμογεννήτριες σε καμένες εκτάσεις, πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία αναδάσωσης, έχει το θράσος να μιλά για το περιβάλλον…

Η πρόεδρος που απεφάνθη ότι σε ένα δάσος που κάηκε εχθές μπορούν σήμερα να φυτευτούν χιλιάδες τόνοι τσιμέντου, προκειμένου να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες, μας ενημερώνει ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας!

Πρόκειται περί σαδισμού, δεν μπορεί να δοθεί άλλη εξήγηση…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όχι δεν πρόκειται περί σαδισμού, πρόκειται περί soft ολοκληρωτισμού που το 89% κάθετε και βλέπει το 11% να διαλύει την πατρίδα και τις ζωές τους, αντί να τους πάρουν με τις πέτρες και τα καδρόνια. Και ναι μην ντραπούμε να το πούμε, δυστυχώς μόνο με επανάσταση σώζεται πλέον η Ελλάδα…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This