Βέτο Ανδρουλάκη στον σημιτικό Συνήγορο του Πολίτη

Must Read

Θύμα των εσωκομματικών συσχετισμών που διαμορφώνονται στο ΠΑΣΟΚ, εν όψει της κρίσιμης εκλογής για την αρχηγία του κόμματος τον Οκτώβριο, φαίνεται ότι έχει πέσει ο προταθείς από την Κυβέρνηση για την θέση του νέου Συνηγόρου του Πολίτη Νίκος Σωτηρόπουλος, ο οποίος είναι καθηγητής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ηγετικό στέλεχος του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Ο κύριος Σωτηρόπουλος προέρχεται από το μπλόκ Κώστα Σημίτη, το οποίο όμως αυτή την περίοδο δεν υποστηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη αλλά την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου. Έτσι η Χαριλάου Τρικούπη δεν έχει κανέναν ιδιαίτερο λόγο να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του κυρίου Σωτηροπούλου για την θέση του Συνηγόρου του Πολίτη στην διάσκεψη των προέδρων, όπου απαιτείται πλειοψηφία τριών πέμπτων. Με συνέπεια τώρα να εναπόκειται στην καλή θέληση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος όμως έχει κι αυτός τα δικά του εσωκομματικά προβλήματα.

Αν δεν υπάρξει σύντομα κάποιος συμβιβασμός, το θέμα θα σκαλώσει για τα καλά. Αλλά αυτό δεν έχει καμμία σημασία, καθώς ο νυν Συνήγορος Ανδρέας Ποττάκης, ο οποίος υπερέβη την θητεία του κατά δύο ολόκληρα χρόνια, μπορεί να παραμείνει και να περιμένει.

Έχει έτσι κι αλλιώς πολλά ράμματα για τη γούνα της Κυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα για τα τηλέφωνά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This