Η κυβέρνηση των μακρών διακοπών

Must Read

Η ακρίβεια καλπάζει, η τιμή στο ηλεκτρικό ρεύμα τραβάει την ανηφόρα, η Ελλάδα συνεχώς χάνει ζωτικό πράσινο, τα δάση, για τις ζωές των πολιτών της και η κυβέρνηση έχει τοποθετήσει την ταμπέλα «Kλειστόν λόγω διακοπών» στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει πλέον περιορισμένες εμφανίσεις στην πρωτεύουσα, περιμένοντας να πέσει η θερμοκρασία. Κατάφερε με κόπο να… διακόψει τις διακοπές του την περασμένη Τρίτη, όταν πήγε στην Πεντέλη με το κλιμάκιο των υπουργών που τον συνόδευαν, οι οποίοι δεν ήταν απλά μαυρισμένοι από τον ήλιο, αλλά έτοιμοι για μοντέλα διαφήμισης solarium.

Πρώτος -και με το πιο βαθύ μαύρισμα- ο Aδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έχει μείνει πίσω τις τελευταίες μέρες να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα. Αμφιβάλλουμε αν πηγαίνει στο Υπουργείο Υγείας ή αν απλά παίρνει σβάρνα τα κανάλια για να εκπροσωπεί όλη την κυβέρνηση.

Αύριο περιμένουμε από τον κ. Γεωργιάδη να μας κάνει δηλώσεις αντί του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, ο οποίος αγνοείται εδώ και μέρες και δεν έχει δώσει σημεία ζωής -ούτε καν μια ανακοίνωση- για όσα συμβαίνουν στην Κάσο, όπου οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο, θεωρώντας ότι είναι λίμνη τους, και εμείς παριστάνουμε ότι είμαστε κυρίαρχο κράτος.

Περιμένουμε να ακούσουμε από το στόμα του υπουργού Υγείας κάτι ανάλογο με αυτό που είπε για τη νεκρή τουρίστρια στην Ανάβρα, η οποία «επέλεξε» να πάθει έμφραγμα Κυριακή και όχι καθημερινή.

Να του δώσουμε εμείς μια «πάσα»: να υποστηρίξει ότι οι τουρκικές φρεγάτες βρίσκονται έξω από την Κάσο, γιατί οι Τούρκοι ναυτικοί έχουν πάρει ειδική βίζα για να επισκεφθούν τα ελληνικά νησιά…

Δεν υπάρχει ανακοίνωση κάποιου υπουργείου ούτε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Πέρα από τις εμφανίσεις του Κικίλια με την κούνια στο χέρι, ο μόνος άλλος υπουργός που έχει δώσει σημεία ζωής είναι ο Σκυλακάκης, που κατέθεσε για διαβούλευση το εθνικό σχέδιο για την ενέργεια και το κλίμα. Αυτή είναι η μόνη ανάσα… ζωής που βγαίνει από την κυβέρνηση.

*πηγή: εφημερίδα δημοκρατία

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Άδωνι, έχεις πάρει βάρος ή μου φαίνεται; Κόψε τις επιδρομές στο ψυγείο επειγόντως και τις τσιριδες επίσης. Και, ναι, δυστυχώς, οι άνθρωποι αρρωσταίνουν και τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες. Συνεπώς κάπως θα πρέπει να υπάρχει μία πρώτη βοήθεια, είτε με την μορφή ιατρού, είτε με την μορφή έμπειρου/ης νοσοκόμου , είτε με την μορφή γρήγορου μεταφορικού μέσου προς τον πλησιέστερο σταθμό παροχής υπηρεσιών υγείας.

  2. Και που δεν είναι διακοπές τι κάνει;;;;;; Μπερδεύετε στα πόδια αυτών που κυβερνάνε, και έτσι τον διώχνουν δήθεν να πάει διακοπές για να ξεκουραστεί, και ασκούν ανενόχλητοι την διοίκηση τής εγκληματικής οργάνωσης. Το μονο πού τον ενδιαφέρει είναι το Ταμείο, και για αυτό φροντίζουν οι κυβερνώντες. Οπότε;;;;;;;

  3. Οταν εχεις πολιτες σε ραστωνη, ΕΊΝΑΙ ΑΠΌΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΆΚΑΣ, ΗΤΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

    ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ Ή ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΝ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΡΊΧΝΕΙΣ, Ή Δεν ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΙΔΟΎ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This