Σε παράκρουση ο Κασσελάκης: Δεν φαντάζεστε πως αποκάλεσε τον Μητσοτάκη…

Must Read

Το γεγονός ότι ο Κασσελάκης βρίσκεται σε αποδρομή, δεν είναι μία άποψη όσων τον «αντιπαθούν», αλλά κοινό συμπέρασμα ακόμα και των ανθρώπων που τον στήριξαν για να γίνει πρόεδρος του ΣυΡιζΑ.

Ειδικά όσοι πίστεψαν την υπόσχεση του ότι θα ρίξει τον Μητσοτάκη, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται προδομένοι. Ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ όχι μόνο δεν ανέτρεψε τον επικίνδυνο πρωθυπουργό, αλλά αντίθετα όταν είχε την ευκαιρία, αντί να το πράξει, τον στήριξε και μάλιστα με κομματική πειθαρχία, επιτρέποντας του να παραμείνει στην εξουσία παρότι ψήφισε τον νόμο για τον γάμο ομοφυλοφίλων!

Έκτοτε ο Στέφανος έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο δεκανίκι του καταστροφέα Μητσοτάκη. Απόδειξη, ο απίστευτος χαρακτηρισμός που του απέδωσε σε σημερινή του συνέντευξη σε έντυπο της διαπλοκής. Ο Κασσελάκης αποκάλεσε τον Μητσοτάκη «εθνικιστή»! 

Προσέξτε, ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ, αποκαλεί τον μοναδικό πολιτικό που επέτρεψε στην Τουρκία να αναρτήσει τον ακρωτηριασμό του Αιγαίου στον ΟΗΕ, που αφάνισε την ελληνική μειονότητα της Ουκρανίας και πρόδωσε την ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, «εθνικιστή»!

Ποιάς χώρας εθνικιστής είναι ο Μητσοτάκης δε μας είπε…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΙΛΕΡ!!!.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΤΕ ΕΧΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΜΕ 60ΤΑ ΕΚΑΤΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΡΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This