Μα είναι στα καλά του;

Must Read

Για άλλη μία φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ένα κακόγουστο σόου με στημένες κάμερες, εμφανιζόμενος με τα χέρια στις τσέπες για να παραλάβει 30 λεωφορεία, ενώ μόνο η Αθήνα χρειάζεται πολλαπλάσια.

Η είδηση όμως δεν είναι αυτή.

Βλέποντας τις φωτογραφίες από τα παρασκήνια της σκηνοθεσίας, πραγματικά μας πιάνει απελπισία.

Τι συμβαίνει και ο Μητσοτάκης εμφανίζεται παντού με μπράβους; Ακόμα και στην απολύτως προστατευμένη περιοχή του αμαξοστασίου στο Κορωπί, ενώ ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται για δηλώσεις στις κάμερες, δύο μαυροφορεμένοι με πλάτη στον πρωθυπουργό και πρόσωπο στο άπειρο, φροντίζουν για την προστασία του.

Αυτά τα πράγματα είναι επιεικώς ανεξήγητα. Τι φοβόταν δηλαδή ο Μητσοτάκης; Μην ξεσηκωθούν τα λεωφορεία και τον πατήσουν; Αφού δεν υπήρχε ψυχή μέσα στο αμαξοστάσιο πέραν των κυβερνητικών.

Δεν ξέρουμε πραγματικά ποιός παίζει με τον ψυχισμό του Μητσοτάκη και τον υποβάλει σε τέτοιο Δημόσιο εξευτελισμό. Ξέρουμε όμως ότι ο Μητσοτάκης προσβάλλει την νοημοσύνη μας με τέτοιες εμφανίσεις.

Ποια Βόρεια Κορέα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. δεν ξερω γιατι ξαφνιαζεστε. Απο καταβολης κοσμου οι μαφιοζοι και οι τυραννοι με συνοδειες κυκλοφορουσαν. Ο συγκεκριμενος εμπιπτει και στις δυο κατηγοριες, εδω παρακολουθει ολυυς τους συνεργατες του, τι διαφορετικο εκανε ο καπονε δηλαδη?

  2. Ο Οικονόμος επιτέλους γύρισε από τις διακοπές του,και την νυχτερινή διασκέδαση της ημέρες που καιγόταν η Αθήνα? Πρώην πολιτικό παιδί του Τσοχατζόπουλου.

  3. Η διακυβέρνηση κύριε Παπαχελά, είναι η διαχείριση του απρόοπτου. Αυτό είναι κάτι που, επειδή απο μικρός έχω μελετήσει πολύ Ιστορία, το ξέρω καλά. Το μόνο που δεν ξέρω είναι απο που θα μού ‘ρθει.

  4. Σεβαστείτε τους θεσμούς της δημοκρατίας και μην τους χλευάζετε χλευάζοντας τον πρωθυπουργό, για να εξάψετε περαιτέρω εμφυλιοπολεμικό μίσος στους ακραίους μαζοποιημένους πολίτες. Κάνει πολύ σωστά ο πρωθυπουργός που προσέχει την ασφάλειά του με τέτοιο μίσος που κυκλοφορεί εκ μέρους κυρίως των ακροδεξιών και τον εθνολαϊκιστών της… ”δεξιάς πολυκατοικίας”.

    • Θαρρώ ότι μας τρολάρεις κα Κρινιώ!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣..
      Εκτός αν ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν,άλλο αυτό το οποίο μάλιστα χρήζει και επιστημονικής προσέγγισης και βοήθειας..
      Στάικος Π.( ένας ακροδεξιός-εθνολαϊκιστής θυρωρός)

    • Αν κυρία μου σεβόταν ο ίδιος τους θεσμούς, δεν θα τον χλέυαζε κανείς και ούτε μπράβους θα χρειαζόταν, ούτε τον Πέτσα αλλά ούτε και κάτι σαν εσένα, για να τρέχεις κάθε φορά απο δίπλα του να βάζεις το μυξομαντηλό του στην τσέπη σου.

      υ.γ.
      Και για να μην ταλαιπωρείς περισσότερο το αγοραίο σου κεφάλι,
      σε πληροφορώ ότι δεν είμαστε όλοι ακραίοι ή μαζοποιημένοι ακραίοι πολίτες αλλά ούτε και κάτι φερέφωνα σαν την χάρη σου που κατα καιρούς τα έχεις “παίξει” όλα.

    • Κυρία μου χρειάζεστε ψυχιατρική διερεύνηση, διότι φοβάμαι ότι η κατάσταση σας τείνει να γίνει λίαν επικίνδυνη.

    • Η Κρινιώ, που μια ζωή στο Antinews με την προπαγάνδα της και τα ακραία σχολιά της, εκθείαζε την Χούντα και την Χρυσή Αυγή, κατηγορώντας άλλους για την προδοσία της Κύπρου, πετάχτηκε ξαφνικά απο την τρύπα της να μας μιλήσει για θεσμούς και για δημοκρατία.

      • για ποια δημοκραΤΙΑ ΜΙΛΑ ςΚΥΡΑ ΜΟΥ? στις δημοκρατιες με τον ενα η τον αλλο τροπο, κουμαντο κανει ο λαος, στην ελλαδα ποτε το ειδες αυτο τα τελευταια 200 χρονια. ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, Η ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ως ΕΧΟΥΝ Ή ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

  5. Απελπισία δεν θα πεί τίποτα!..
    ..

    Τα άλλα τα κομματόσκυλα από πίσω δεν είδε κανείς τί φάτσες έχουν;;
    Πιό μπράβοι κι από τους μπράβους!..
    ..
    Αυτός ο βασιλάκης ο Ανοικονόμου πάντως,είναι 1000 φορές πιό αδίστακτος κι απτο πιό πιστό κομματόσκυλο του εκάστοτε αρχηγού του..

    (αναλόγως το κόμμα που πηγαίνει βέβαια,ανά κάθε δυό έτη..Ενα δυό κόμματα του μένουνε και κάνει το απόλυτο σερί!)..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This