Όλοι εναντίον Μυλωνάκη!

Must Read

Δεν ξέρουμε εάν οι δεισιδαιμονίες του πρωθυπουργού με τα βατραχάκια Φενγκ Σούι και τα βοοειδή αγάλματα επηρέασαν ολόκληρο το Μαξίμου. Το σίγουρο είναι ότι όλοι πλέουν μένεα κατά του νέου «υπερυπουργού» Γιώργου Μυλωνάκη στον οποίο χρεώνουν την δημοσκοπική κατάρρευση του κόμματος αλλά και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Χρονικά πάντως η έλευση Μυλωνάκη στο Μαξίμου, ταυτίστηκε με την ελεύθερη πτώση των ποσοστών του κόμματος. Όμως, οι επικριτές του δεν φαίνεται να πιστεύουν στις συμπτώσεις και θεωρούν ότι ο Μυλωνάκης, όντας πλέον ο στενότερος συνεργάτης του πρωθυπουργού, του αποκρύπτει την τραγική πραγματικότητα, αφήνοντας τον στην «μακαριότητα»…

Για να είμαστε πάντως δίκαιοι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν εκτός πραγματικότητας και πριν την έλευση Μυλωνάκη στο Μαξίμου. Απλώς τότε τα ΜΜΕ μπορούσαν να βαφτίσουν το μαύρο – άσπρο και ο Μητσοτάκης να επιβιώνει, παρά τις προκλητικές του εμφανίσεις εν μέσω κρίσεων.

Τώρα φαίνεται ότι οι Έλληνες δεν πείθονται από την κυβερνητική προπαγάνδα και στέλνουν ηχηρό μήνυμα στον ίδιο τον πρωθυπουργό και όχι τους εκάστοτε επιτελείς του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This