Γαμπρός Καίσαρας: Ο Στέφανος Κασσελάκης απαίτησε να φύγουν οι δημοσιογράφοι για να παραβρεθεί στο γλέντι του θείου του

Μέσα σε όλα πάντως βρήκε χρόνο για να σχολιάσει τα πολιτικά τεκτενόμενα εν μέσω του τετραήμερου γαμήλιου πάρτι

Must Read

Νωρίς νωρίς άρχισαν τα… όργανα στην Κρήτη, όπου άρχισαν χθες οι τετραήμεροι εορτασμοί για την «ένωση» του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ ΜαΚμπέθ, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στον Βοτανικό Κήπο, λίγο έξω από τα Χανιά, όπου αύριο το βράδυ θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης μπροστά στους σχεδόν 150 καλεσμένους τους!

Λίγη ώρα μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που έγινε εκτάκτως προχθές, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έριξε… μπαλοθιά, απαγορεύοντας στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο νησί να καλύψουν το γλέντι που διοργάνωσε ο θείος του και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κασσελάκης, προχθές το βράδυ στο χωριό Σκινές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζοντας προφανώς ότι η εικόνα του να διασκεδάζει σε γλέντι την ώρα που η ατμόσφαιρα στους κόλπους του κόμματος μυρίζει μπαρούτι θα προκαλούσε συζητήσεις, ζήτησε από συνεργάτες του να προσεγγίσουν τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους, ζητώντας τους να φύγουν από το χωριό, καθώς επρόκειτο για ιδιωτική, οικογενειακή εκδήλωση, όπως ανέφεραν. Μάλιστα, οι συνεργάτες του προέδρου τόνισαν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα παραστεί στο γλέντι αν δεν αποχωρούσαν!

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση των τηλεοπτικών συνεργείων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε κανονικά στο προγαμιαίο γλέντι, κατά τη διάρκεια του οποίου συγγενείς και κάτοικοι της ιδιαίτερης πατρίδας του τού ευχήθηκαν από κοντά για το ευχάριστο γεγονός. «Με μεγάλη χαρά ο Σκινές, οι συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας θα υποδεχτούμε τον Στέφανο, μια και ξεκινάει τις εκδηλώσεις του τετραημέρου από το χωριό όπου γεννήθηκαν ο παππούς του και ο πατέρας του. Κάτοικοι και φίλοι περιμένουν, έχουμε ετοιμάσει ξεροτήγανα, αβγοκαλάμαρο, τσικουδιά, παραδοσιακό παξιμάδι» δήλωσε ο πρώην βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία και θείος του Στέφανου.

Πάντως, την επομένη από το γλέντι στο χωριό του θείου του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει δηλώσεις σχετικά με τα πολιτικά τεκταινόμενα σε δημοσιογράφο τηλεοπτικού συνεργείου που τον ακολουθούσε κατά πόδας ενώ περπατούσε στον δρόμο σέρνοντας την τροχήλατη βαλίτσα ταξιδιού της… πεθεράς του. Ούτε προέβαλε την παραμικρή αντίρρηση όταν ο εικονολήπτης άρχισε να τραβάει πλάνα του την ώρα που συνομιλούσε με δύο μικρά παιδιά και τα συμβούλευε να διαβάζουν, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα ο ίδιος ζητούσε από τα τηλεοπτικά συνεργεία, κοιτώντας κατάματα τον δημοσιογράφο, να σεβαστούν τις… ιδιωτικές στιγμές του.

Βάσει του προγράμματος των τετραήμερων εορτασμών, λίγο προτού δύσει ο ήλιος, χθες, οι οικογένειες των μελλονύμφων δείπνισαν αγναντεύοντας τη θέα και απολαμβάνοντας μεσογειακή κουζίνα στη βεράντα του «Παλλάς», με θέα τον φάρο του ενετικού λιμανιού, ενώ στις 22.00 ακολούθησε prewedding πάρτι σε γνωστό μπαρ των Χανίων που είναι φτιαγμένο στα ερείπια της συναγωγής του 17ου.

Σήμερα το πρωί θα τηρηθεί ελεύθερο πρόγραμμα και οι καλεσμένοι του ζευγαριού θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην πόλη των Χανίων, ενώ αύριο ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης στον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, στην περιοχή Φουρνές.

Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι θα διανύσουν μια απόσταση 40 λεπτών για να φτάσουν στο Casa Skordilli, μια εντυπωσιακή βίλα με καταπράσινο κήπο και πισίνα «ολυμπιακών διαστάσεων», όπου θα γίνει η δεξίωση του γάμου. Οι εορτασμοί θα κλείσουν το Σάββατο, με το αποχαιρετιστήριο πάρτι, που θα γίνει σε μία από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και στο γιγάντιων διαστάσεων beach bar Cabana Mare.

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This