Ο… Τουρκοφάγος κύριος Διαματάρης

Must Read

Τον πρωθυπουργικό φίλο Αντώνη Διαματάρη ασφαλώς τον θυμάστε. Όχι ασφαλώς από το έργο του στο Υπουργείο Εξωτερικών, όπου χρημάτισε ένα φεγγάρι υφυπουργός αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, όσο για τον λόγο αποπομπής του. Το… πτυχίο-μαιμού από το φημισμένο Κολούμπια, που τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είχε λάβει, παρότι μοστραριζόταν στο πλούσιο βιογραφικό του.

Παρότι αποπεμφθείς, ο κυρ Αντώνης εξακολουθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο πρωθυπουργικό ζεύγος και στον ελληνισμό γενικότερα. Μέσω της οικογενειακής εφημερίδας του «Εθνικός Κήρυκας» που εκδίδεται στη Νέα Υόρκη (καμία σχέση με τον… Κήρυκα Χανίων). Εσχάτως η καλή εφημερίδα έχει αναλάβει τον ρόλο αποδόμησης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, με τον οποίο φαίνεται να είναι στα μαχαίρια η νυν υφυπουργός εξωτερικών και πρώην επικεφαλής της ελληνικής πρεσβείας στη Ουάσιγκτον, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Αρχικά ο Διαματάρης αποθέωνε τον νέο Αρχιεπίσκοπο, αλλά φαίνεται πως βάσει της θεωρίας των «συγκοινωνούντων δοχείων» η σχέση του μαζί του διαταράχτηκε ανεπανόρθωτα. Σχεδόν καθημερινά ο «Κήρυκας» δημοσιεύει εξάψαλμους κατά του Ελπιδοφόρου και ξιφουλκεί εναντίον του με το αιτιολογικό ότι κλείνει το μάτι στους Τούρκους και είναι ιδιαίτερα χαλαρός στα εθνικά θέματα, με προεξέχον αυτό της Κύπρου.

Οι μομφές μπορεί και να ισχύουν, πλην όμως, προκαλεί εντύπωση ότι ο κύριος Διαματάρης που υποδύεται τον… Τουρκοφάγο έχει αγαστές εμπορικές σχέσεις και με την άλλη πλευρά του Αιγαίου. Αλλιώς δεν εξηγείται ότι το οπισθόφυλλο της εφημερίδας του «κοσμεί» ολοσέλιδη διαφήμιση των τουρκικών αερογραμμών…

Ομολογουμένως ολίγον αντιφατικό να κατηγορείται ο Ελπιδοφόρος για ανοίγματα στον εχθρό, την ίδια ώρα που ο τιμητής δέχεται την ευγενική του συνεισφορά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πραγματική φυλλάδα ,μακρύ χέρι του Μητσοτακισμού στο Αμέρικα…
    Την παρακολουθώ καθημερινά ,πραγματικά διαστρεβλώνει την εικόνα της χώρας ,προς όφελος βέβαια του Corleone PM,και παραμυθιάζει τους ομογενείς ,παράλληλα προς άγραν ψήφων των ομογενών είναι και όργανο των Δημοκρατικών …..
    Στάικος Π.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This