Με τη σύντροφό του στα γενέθλια για τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου

«Η ιστορία καλεί - και προκαλεί - ξανά τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ να αναμετρηθούν μαζί της» είπε στην ομιλία του

Must Read

Δεν μπορούσε να λείπει από τα γενέθλια για τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ ο μοιραίος για τη χώρα Γιώργος Παπανδρέου, που έβαλε την Ελλάδα σε μνημόνιο.

Στην ομιλία του είπε πως το ΠΑΣΟΚ πάντα αγωνιζόταν για να ενώσει τον λαό. «Να ενώσουμε ξανά τους μη-προνομιούχους, Έλληνες τους παραγωγικούς, δημιουργικούς Έλληνες, στη μεγάλη Προοδευτική Παράταξη. Στον αγώνα για αυτοδιάθεση, αξιοπρέπεια, ελπίδα και προοπτική. Σε μια Ενότητα ιδεολογική, πολιτική. Όχι απλά οργανωτική ή κυβερνητική. Ενότητα που στοχεύει στην αλλαγή και τον εξανθρωπισμό της εξουσίας. Που υπηρετεί τα συμφέροντα των πολλών, όχι των λίγων ισχυρών. Που θέλει τον άνθρωπο κυρίαρχο της μοίρας του. Όχι καθοδηγούμενο, άβουλο, ή παραδομένο στις ορέξεις του κάθε συντηρητικού και αυταρχικού ηγέτη. Αυτά μας ξεχωρίζουν από τη δεξιά και την αριστερή συντήρηση».

Χαρακτηριστικό πάντως της παρουσίας Παπανδρέου είναι πως συνοδευόταν από τη σύντροφό του Γουέντι Κόνελι, η οποία καθόταν δίπλα του στην πρώτη σειρά των καθισμάτων.

Το ζευγάρι ένωσε η αγάπη τους για τον αθλητισμό, καθώς γνωρίστηκαν στις Σποράδες με τον Γιώργο να ετοιμάζεται για κανό και την Γουέντι για τζόγκινγκ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται ακόμη με δαύτους !!;;;Αυτος κάποτε κατηγορούσε τον πατέρα του γιατί χώρισε και παντρεύτηκε άλλη και τώρα έκανε τα ίδια και αυτός !🤔

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This