Άλλη κλάση ο Κυριάκος

Ποιος να συγκριθεί μαζί του;

Must Read

Σε «άλλο επίπεδο» έχει περάσει πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ένα επίπεδο στο οποίο «παίζει» μεγάλη μπάλα και αποδεικνύει συνεχώς ότι δεν μπορεί κανείς να συγκριθεί μαζί του.

Ίσως μόνο ο κύριος που στέκεται δίπλα του στο παρακάτω βίντεο (σ.σ. από τον χρήστη του Twitter Ιερώνυμος Boss), ελαφρώς αξύριστος και με εμφανέστατα πάνω του τα σημάδια της ταλαιπωρίας της παραλίας.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δείχνει την… κλάση του, οι Θεσσαλοί μπορούν να μείνουν ήσυχοι καθώς η Κυβέρνησή του έχει ξεκάθαρο πλάνο δράσης για το πώς θα «σκοράρει» για να κερδίσει το στοίχημα της ανασυγκρότησης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κώστας Καραμανλής και Αλέξης Τσίπρας αν δεν τους είχε σαμποτάρει το ντόπιο και διεθνές κατεστημένο κάτι θα είχαν καταφέρει για την ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΕΛΛΆΔΑ.

    • Αφού και οι δύο υπαλληλίσκοι του State Department είναι, καλή μου. Με το μυαλό που έχετε εσύ όμως, δεν πρόκειται να γινει καμία αλλαγή… μάλλον είσαι βολεμένη (στο 10% του ελληνικού λαού) που περνάει καλά με τον Κούλη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This