ΝΔ: Απασφάλισε και ο Χαρακόπουλος κατά Μητσοτάκη – «Υπάρχει υπόκωφη βοή. Ο κόσμος έχει παράπονα από την κυβέρνηση!»

Must Read

«Στα κάγκελα» με την κυβέρνηση βρίσκονται οι βουλευτές της ΝΔ (ιδιαίτερα της επαρχίας) λίγες μέρες πριν την άνοδο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Το μικρό καλάθι Μητσοτάκη και οι πολιτικές τρόικας που εφαρμόζει το οικονομικό επιτελείο σε συνεργασία με τους ΠΑΣΟΚους του Μαξίμου έχουν εξαντλήσει την υπομονή τους με το πολιτικό κέντρο της κυβέρνησης.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση του βουλευτή Λάρισας Μάξιμου Χαρακόπουλου ο οποίος σε συνέντευξή του (στο LarissaPress) «τα έχωσε» στην ηγεσία της κυβέρνησης, ενώ έβαλε και το deadline των εξελίξεων: «η πρόταση για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα σηματοδοτήσει πολλά».

«Θυμούμαι βαρύγδουπες αναλύσεις ότι ο γάμος των ομόφυλων δεν θα επηρεάσει την ψήφο στις ευρωεκλογές κι έλεγα, μα είναι δυνατόν να είναι τόσο βαθιά νυχτωμένοι όσοι διατυμπανίζουν αυτές τις απόψεις; Πόσο ξένοι με τα ελληνικά δεδομένα μπορεί να είναι όσοι υποστηρίζουν με πάθος αυτή τη ρύθμιση. Αν ο πολιτικός αδυνατεί να πιάσει τον σφυγμό της κοινωνίας τότε υπάρχει πρόβλημα», είπε.

«Υπάρχει μια υπόκωφη βοή. Ο κόσμος έχει παράπονα από την κυβέρνησή μας», τόνισε ο Μ. Χαρακόπουλος και έφεςρε ως παράδειγμα την εκλογική του περιφέρεια: «εδώ στη Θεσσαλία είχαμε και τις πλημμύρες και νωρίτερα τον σεισμό, με τις πληγές να μην έχουν ακόμη κλείσει. Κερασάκι στην τούρτα των παραπόνων οι κακές πληρωμές αποζημιώσεων και αγροτικών επιδοτήσεων». «Πιστεύω ότι χρειάζονται ταχύτερα ανακλαστικά πριν είναι αργά, πριν παγιωθεί αυτή η αίσθηση», προειδοποίησε ο Μ. Χαρακόπουλος.

«Η αίσθηση που δημιουργήθηκε σε πολλούς ότι η παράταξη απομακρύνεται από σταθερές αξίες, όπως η οικογένεια, -που βρίσκονται στον σκληρό πυρήνα της ιδεολογίας μας-, σε συνδυασμό με την αδυναμία πολλών να δουν με αισιοδοξία το μέλλον τους, παρά τη βελτίωση οικονομικών δεικτών, οδήγησε στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και στην επιβεβαίωσή του και στις δημοσκοπήσεις που ακολούθησαν», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Που είδε την βελτίωση των οικονομικών δεικτών αυτός;;; Μήπως κρίνει από την τσέπη του και τα έσοδά του;;; Εκτός πραγματικότητας κι αυτός, οι περισσότεροι Έλληνες απλοί πολίτες στενάζουν να βγάλουν τον μήνα ως προς τα απαραίτητα. Επιπλέον είναι πολλές οι δυσαρέσκειες των πολιτών και για άλλα θέματα, όπως η συνεχής εισβολή λαθρομεταναστών, η εγκληματικότητα και η ατιμωρησία των ενόχων με καταπάτηση της δικαιοσύνης, η διάλυση του ΕΣΥ, η εθνική μειοδοσία στα εθνικά συμφέροντα και το προσκύνημα στους Τούρκους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This