Ανδρουλάκης: «Εξαιρετικός παίκτης ο Φουρνιέ για τον Ολυμπιακό, μακάρι να σηκώσει ξανά ελληνική ομάδα την Ευρωλίγκα»

Αν και Παναθηναϊκός ο ίδιος

Must Read

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης άφησε γα λίγο στην άκρη τα πολιτικά και σχολίασε τη σπουδαία μεταγραφή που έκανε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κι ενώ είναι γνωστός για τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα, σχολίασε την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ από τον Ολυμπιακό. Ο οποίος Φουρνιέ αναμένεται απόψε με θερμή υποδοχή από τους φίλους των Πειραιωτών στην Αθήνα και στο Ελ. Βενιζέλος, αύριο παρουσιάζεται επίσημα από την ΚΑΕ και μεθαύριο θα είναι παρών στην γιορτή με το φιλικό κόντρα στη Μακάμπι στο ΣΕΦ προς τιμήν του Πρίντεζη!

«Εξαιρετικός παίκτης. Νομίζω ότι θα δούμε μεγάλα ματς και φέτος. Και μακάρι να ξανασηκώσει ελληνική ομάδα το 8ο ή και το 4ο. Να το σηκώσει ελληνική ομάδα (εννοώντας την Ευρωλίγκα)!», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που έχει να σκέφτεται και τις επικείμενες εκλογές στο κομμά της Χαριλάου Τρικούπη.

Τι είχε πει ο ίδιος για το πώς έγινε Παναθηναϊκός σε παλαιότερες δηλώσεις του:

«Μου έχει κάνει εντύπωση που ο γιος μου ο Μαρίνος-Ίωνας δεν μπαίνει σε αντιπαραθέσεις ούτε για τα πολιτικά ούτε για τις ομάδες. Έχει ενδιαφέρον στο να ακούει, θα πετάξει και μια δηλητηριώδη ατάκα και απλώς θα παρακολουθήσει. Εμένα όλη μου η οικογένεια είναι Ολυμπιακοί. Και το 1986 ή το 1987 είχε μπει ένα ποντίκι στο σπίτι μας στο χωριό και πήγε η γιαγιά μου να το κυνηγήσει. Μου είπε να κάτσω πάνω στο τραπέζι και θα μου έβαζε τον τελικό στην τηλεόραση. Έπαιζε ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό 4-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Και έκτοτε ερωτεύτηκα τον Σαραβάκο και άλλαξα ομάδα. Όλοι έμειναν Ολυμπιακοί και μόνο εγώ άλλαξα. Με εκδικήθηκαν επειδή ήμουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας και “έπεσαν” πάνω στον γιο μου (σ.σ. είναι Ολυμπιακός). Πλέον δεν πάω συχνά στο γήπεδο», δήλωσε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This