Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους

Σκάρλετ στα... κρύα του λουτρού

Must Read

«Παντρεύτηκε» ο… μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την Τζούλια Ρόμπερτς, που πολύ θα ήθελε, αλλά τη μελαχρινή Ολγα Νάσση. Τα τρία παιδιά του βουλευτή της Νέας Αριστεράς Ευκλείδη Τσακαλώτου και οι δύο γιοι της Ολγας Νάσση είπαν το «ναι» στην επισημοποίηση της σχέσης των γονιών τους και όλοι μαζί γιόρτασαν προχθές το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε ο πρώην υπουργός οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ με την πρώην υποψήφια ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς.

Το πάρτι έγινε σε ρεστοράν στο Γκάζι, παρουσία σύσσωμης της Νέας Αριστεράς, την οποία πλέον υπηρετεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Γιώργος Σταθάκης, πρώτοι τίμησαν με την παρουσία τους τον φίλο τους, ενώ το παζλ των καλεσμένων συμπλήρωναν οι Θοδωρής Δρίτσας, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Μερόπη Τζούφη, Θεανώ Φωτίου και Στέλιος Κούλογλου. Τα δύο αγόρια της Ολγας Νάσση, φοιτητές πια, ταξίδεψαν από την Πίζα, όπου σπουδάζουν, χάριν της μαμάς τους. Ο βουλευτής έχει τρία παιδιά, μία κόρη, 24 ετών, και δύο γιους, οι οποίοι είναι δίδυμοι, 21 ετών.

Οι νεόνυμφοι με τα παιδιά τους

Η «νύφη» (που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σικελία, τη χώρα της μητέρας της Λουκρέτσια), με καταγωγή από την Ηπειρο, από τη μεριά του πατέρα της, έλαμπε μέσα στο φούξια εντυπωσιακό φόρεμά της. Δίπλα της, ο πρώην βουλευτής υπουργός, ο οποίος «έλιωνε» από έρωτα. Αλλωστε, ο εν λόγω για τα καστανά μάτια της Ολγας, το 2019, πήρε διαζύγιο ύστερα από 35 χρόνια κοινής ζωής από την τότε σύζυγό του Χέδερ Ντενίζ Γκίμπσον. Η είδηση του διαζυγίου τους είχε πέσει σαν βόμβα στους κόλπους των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο Ευκλείδης και η Χέδερ ήταν μαζί από παιδιά. Το νέο ερωτικό στόρι αρχίζει τουλάχιστον μία δεκαετία πριν. Η Ολγα Νάσση υπήρξε υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, των προ-προηγούμενων ευρωεκλογών, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρέθηκε στην Ηπειρο, από όπου κατάγεται, προκειμένου να στηρίξει τους υποψηφίους του κόμματος. Ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν και η Ολγα Νάσση.

Με το που την είδε ο Ευκλείδης, η σπίθα μεταξύ τους άναψε αμέσως και πολύ γρήγορα ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι. Κάπως έτσι η Χέδερ και μητέρα των παιδιών του πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του Ευκλείδη! Το φθινόπωρο του ίδιου έτους η Νάσση, ως πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων της Ιταλίας, διοργάνωσε στο Παλέρµο µια εκδήλωση για να παρουσιάσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το βιβλίο του µε τίτλο «Η σκληρή δοκιµή της αντίστασης». Το ειδύλλιο τότε πήρε τον δρόμο της δημόσιας νομιμοποίησης. Η Ολγα Νάσση είναι ανθρωπολόγος και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων της Ιταλίας για δύο θητείες, από το 2015 έως το 2019.

Η Νάσση, καταλύτης στον γάμο του Τσακαλώτου, απέχει πολύ στην εξωτερική της εμφάνιση από το πρότυπο της γυναικείας ομορφιάς, έτσι όπως ο ίδιος ο Ευκλείδης παρουσίασε στη Βουλή παλιότερα. Από την κατάξανθη Σκάρλετ Γιόχανσον, τη μεγάλη του αδυναμία, κατά δήλωσή του πάντα, πέρασε στην πολύ μελαχρινή Ολγα Νάσση, η οποία μάλιστα διεκδίκησε και θέση στην Ευρωβουλή με τη Νέα Αριστερά. Το αμόρε του Ευκλείδη Τσακαλώτου μπορεί να μην κατάφερε να γίνει ευρωβουλευτής, κατάφερε όμως να βάλει στην άκρη και τη Γιόχανσον αλλά και την Τζούλια Ρόμπερτς, για τις οποίες κάποτε έλιωνε από πόθο ο πρώην υπουργός. Επιπλέον, στην περίπτωση του ζεύγους Τσακαλώτου – Νάσση κάλλιστα μπορεί να πει κανείς ότι κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.

Οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Ολγα Νάσση κόβουν τη γαμήλια τούρτα τους

Και το λέμε αυτό διότι στις τελευταίες συνεντεύξεις που έδωσε η αγαπημένη του παρατηρήσαμε ότι χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς γλώσσα με τον σύντροφό της Ευκλείδη Τσακαλώτο. Μιλάει σπαστά ελληνικά με πανομοιότυπη προφορά με του συντρόφου της, κόβει τις λέξεις και άλλες τις ψάχνει στο μυαλό της και μπερδεύεται, ενώ κάνει, μιλώντας, τις ίδιες περίεργες παύσεις, αντιγραφή από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Με λίγα λόγια, ούτε εκείνη γνωρίζει ελληνικά ούτε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Κοινωνιολογικά οι επιστήμονες λένε ότι τα ζευγάρια που ζουν μαζί με τα χρόνια ταυτίζονται σε όλα. Ισως φταίει αυτό.  Προχθές το βράδυ, πάντως, στο πάρτι για τον γάμο τους-σύμφωνο συμβίωσης, κατά τους ίδιους, τα φιλιά του Τσακαλώτου προς τη σύζυγο-σύντροφό του έδιναν και έπαιρναν. Εκοψαν μάλιστα, σε κλίμα επευφημιών από τους φίλους τους, τη γαμήλια τούρτα τους, η οποία ήταν γεμάτη φράουλες, και χόρεψαν το αγαπημένο τους τραγούδι – Ερος Ραμαζότι, η προτίμησή τους. Ερως ανίκατε μάχαν!

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This